Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
**DeLi__BaL** (07.11.2017/13:37)Salam . Sizde papugaylar Niya oldû?? Bizda da var. sanki halsiz olublar. Yemak su ,melda aldum hetda amma nese olub bunlara.
biraz dincelim...
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
bir gunun içinde öldu 2Si birden..heç halsizda deyildiler niye ele oldular bilmedim.. ❋Ne SaYaNiN QuLuYaM Ne SaYMaYaNiN aGaSi ALLAHIN QuLuYaM SoZuMuN aGaSi❋ |
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
**DeLi__BaL** (07.11.2017/13:50)Sorushdum o gun bizde burda var satanlar deyir dekor qusudu onlar . Yani 7,8 aya 1ile hec cekmir ôlur . Amma ele pis olmusam ,cox isteyiram ôlmesinlar. Seslerida cixmir uje.
NoreN, Aleyke Salam..heç bilmiremki Norenbir gunun içinde öldu 2Si birden..heç halsizda deyildiler niye ele oldular bilmedim..
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
NoreN (07.11.2017/13:55)heçne olmaz inşhAllah..ölmesinler mende öyreşmişdim seslerine..he bir ile az qalmişdi uje ölduler:(
Sorushdum o gun bizde burda var satanlar deyir dekor qusudu onlar . Yani 7,8 aya 1ile hec cekmir ôlur . Amma ele pis olmusam ,cox isteyiram ôlmesinlar. Seslerida cixmir uje.
**DeLi__BaL** (07.11.2017/14:09)6 aydu bizde ...
heçne olmaz inşhAllah..ölmesinler mende öyreşmişdim seslerine..he bir ile az qalmişdi uje ölduler:(
can cox saq ol yaxsu olar inshallah .. qoymusam istinin yanuna . Yazigdilar..
Bu isa sene Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
NoreN (07.11.2017/14:57)can çox sağol gözel gözlum
6 aydu bizde ... can cox saq ol yaxsu olar inshallah .. qoymusam istinin yanuna . Yazigdilar..Bu isa sene

<< 1 ... 6969 6970 [6971] 6972 6973 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1048 / 637

Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox