Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
angelozi_ (27.01.2018/15:40)Onda o cinsi bilinmiyen mexluqatdi .biride mene yazirdi iki uc gun qiz nikindenn ele bildiki bilmirem qiz nikinde bigiburma gedecik oldugu ozde and icirki weklimdeyi ozumem )
bilmirem nece gundu qaralamiwdi meni.... gic gic smaylikler gonderir oglan olsa ha bilirsen derdi nedi iqnor et getsin ozude kohnedi dedim yeqin adam olar, bu xeste vaxtimda bawimi xarab eledi
YaSHaDiGiN YeRi CeNNeTe CeViRe BiLMiRSeNSe, QaCDiGiN HeR YeR CeHeNNeMDi.. |
DİN@R@***@@@ (27.01.2018/15:48)öl yaxwiii deyerdin ona, gucle deyir ele kiwiqirigisan sen, yazix men noldu kiwiyemi oxwadim
Onda o cinsi bilinmiyen mexluqatdi .biride mene yazirdi iki uc gun qiz nikindenn ele bildiki bilmirem qiz nikinde bigiburma gedecik oldugu ozde and icirki weklimdeyi ozumem )
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
angelozi_ (27.01.2018/15:50)Deyerdin he sen qirix kiwi ola .mende kiwiyem heddini bildirerdin)
öl yaxwiii deyerdin ona, gucle deyir ele kiwiqirigisan sen, yazix men noldu kiwiyemi oxwadim
DİN@R@***@@@ (27.01.2018/15:52)))) men kimlese dava edende bir iki kelme nese deye bilirem'ama hemen adam gedennen sora yadima ele qewwey sozder duwurki ondada gec olur))
Deyerdin he sen qirix kiwi ola .mende kiwiyem heddini bildirerdin)
DİN@R@***@@@ (27.01.2018/15:32)Cavanlari başa sal qadan alim
Leyla@Quliyeva, Haycaaannnn

DİN@R@***@@@ (27.01.2018/15:56)hamimizi ele)
angelozi_, Allah seni guldursun))
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
Leyla@Quliyeva (27.01.2018/15:57)Qadamizi pisler alsun))
Cavanlari başa sal qadan alim
<< 1 ... 7224 7225 [7226] 7227 7228 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1090 / 870

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!