Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
asimka (11yoo choxlu ichmiwem seher 2 stekan chat bir stekan sud gunorta 2 stekan chay sonra krantdanda su ichmiwem..akrowkada ichmiwem))) obwimde choxlu maye qebul etmiwem..bax idide quruyur..kesib atim belke?))2018/18:46)
Su catiwmamazligin var belke
DİN@R@***@@@ (11bakiya gelen kimi..ammaki burda choxlu meyve yeyirem axi2018/18:48)
Vitamin catiwmamazligi . Vitamin E var sari yumru kapsul yag kimi ondan al ic duzelecey
Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi.. |
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
SiSeRoN (11Ferid meyve neqeder yesdnde xeyri yoxdu onun hele zamani var el ayaq da olur hetda qabiq qat qat soyjlur. Sen o dediyim al ic duzelecey seher axwam.gunde iki defe ic2018/18:50)
bakiya gelen kimi..ammaki burda choxlu meyve yeyirem axi

Zeqqumagaci (11sen ol ele bildim deyessen ki elivi sox ))))))))2018/18:51)
SiSeRoN, elini 1 2 gun yodlu duzlu suya goy vessalam kececek
adam dorsen etaga))) senden her cur delilik gozleyrem)))neter yeni duzlu su?bu derisinin soyulmagina gorede duzelecek? Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
Zeqqumagaci (11Bu dediyin dirnaqlarada xeyirdi berkizir2018/18:51)
SiSeRoN, elini 1 2 gun yodlu duzlu suya goy vessalam kececek
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
SiSeRoN (11Biy irag olsun .bu aralar mende de eledi keylewir ele bilirem ama qan laxtalanmasi birde vitaminsizlikdendi hamisi.yede mermeyve terevez sezonudu2018/18:49)
yoo choxlu ichmiwem seher 2 stekan chat bir stekan sud gunorta 2 stekan chay sonra krantdanda su ichmiwem..akrowkada ichmiwem))) obwimde choxlu maye qebul etmiwem..bax idide quruyur..kesib atim belke?
menden demekdi et duzelmese sen burda men burda
alca deribsen alcadaki tursulug derini nazikledibdi ondandi
<< 1 ... 7608 7609 [7610] 7611 7612 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1082 / 10202

2018/18:46)
Insan insani ya tamamliyamada yada tam anlayamadi..