Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
KoNCeNo (24Oyyyyy2018/17:54)
)))))gəl uzan yanımda ərazi genişdi mən paxıl deyiləm))))))))))))
))))mende paxil deyilem uzanaram yanina)))))))Heqqi heyete cixanda qril olur insan az qala)))))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
asimka (24Bilirəm gündə yazırlar)))2 gün idi burda da eləydi axşamdan yağış yağdı səhərə kimi həzin meh əsir təmiz hava buz kimi yuxu aparır adamı:)))2018/17:56)
Oyyyyy))))mende paxil deyilem uzanaram yanina)))))))Heqqi heyete cixanda qril olur insan az qala)))))
KoNCeNo (24Ora haradi ele wele wulemi yigim gelim oturum orda))2018/17:58)
Bilirəm gündə yazırlar)))2 gün idi burda da eləydi axşamdan yağış yağdı səhərə kimi həzin meh əsir təmiz hava buz kimi yuxu aparır adamı:)))
asimka (24Gəl maskvaya gəlim götürüm səni bir neçə saata bizdə olacaqsan)))))))))2018/18:00)
Ora haradi ele wele wulemi yigim gelim oturum orda))
KoNCeNo (24Sen demedin Azerbaycandasan?)gelmisen?2018/18:02)
Gəl maskvaya gəlim götürüm səni bir neçə saata bizdə olacaqsan)))))))))
gozlerim kasoyduye emellice))))) ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
asimka (24Azəebaycandayam??boy nə vaxt dedim)))2018/18:04)
Sen demedin Azerbaycandasan?)gelmisen?gozlerim kasoyduye emellice)))))
KoNCeNo (24Ele bildim o gun Aliyle daniwanda ele yzmisan oxudume ozde neter oxumuwam bilmirem yeqin temperaturlu olmuwam2018/18:05)
Azəebaycandayam??boy nə vaxt dedim)))
Ən YaxŞı kariyera qura biLeceYiniz sahə İNSAN oLmaqDıR..Çunki ,o saheDe fuRseTLeR çox |
.gif)
**DeLi__BaL** (24Xow geldin canim2018/18:27)
Eve geldim..ve foruma geldim
<< 1 ... 7681 7682 [7683] 7684 7685 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1109 / 259

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2018/17:54)