close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
_____indi bu dəqiqə_____Hardasa yarım saat qabağ girdim marketə konturçun bitr qız bir oğlan idi söhpət edirdilər Qız deirdiki" Kül başıva oğlana Sevgilin seninçün bəzənsində evdə . çölə çıxanda Bəzənirsə çöldəki kişiyçün bəzənir zad . mənə qayıtdıki " Düz demirəm?" Dedim indi qadınlar kişilərçündə bəzənnir Elə qadınlarçun bəzənirki onlardan gözəl görsənsinlər. təbikii baxımlı qadınlardan gedir söhpət ) | KuRaRi [Off] (14.09.2018 / 12:37)
|
Zeqqumagaci (14.09.2018/12:47)
KuRaRi, gecikdin))bayag deseydin he birin gorxutdum ama)))
Hech kesin meni qorxutmaga haqqi yoxdu((MiLYoNDa1oQLaN (14.09.2018/13:35)
Hardasa yarım saat qabağ girdim marketə konturçun bitr qız bir oğlan idi söhpət edirdilər Qız deirdiki" Kül başıva oğlana Sevgilin seninçün bəzənsində evdə . çölə çıxanda Bəzənirsə çöldəki kişiyçün b
Vallla o qız düz deyib ama sən düzə fitva verməmisən.Yanındakı oğlana dediki eşitdin? Oğlan nə deir? . mənə sonra deirki sən yaman çox bilirsən . ) yaşımı soruşdu , Dedi subaysan Dedim hə . dedim mən belə şeylərdə baş ağardmışam. ) Black_Attack (14.09.2018/13:37)
Vallla o qız düz deyib ama sən düzə fitva verməmisən.
Mən onun dediyinə səhv demədim . belə düz deir amma qadında varki digərinnən gözəl görsənsin diə geyinir buni dedim MiLYoNDa1oQLaN (14.09.2018/13:39)
Mən onun dediyinə səhv demədim . belə düz deir amma qadında varki digərinnən gözəl görsənsin diə geyinir buni dedim
Mənim fikrimdə düz oduki kişi qadınına gözəlsən deyirsə bu ona bəs etməlidi.Black_Attack (14.09.2018/13:42)
Mənim fikrimdə düz oduki kişi qadınına gözəlsən deyirsə bu ona bəs etməlidi.
Qız oğlana düz deirdi o dediyini oğlan lom kimi durup baxdı qızın sifətinə . Evdə kişiyçün bəzənməyən bəzənməydə diəndə baxımlı olmağ diəy . durup pudranı zadı kraskanı basmasın sifətinə . evdə bunu eləmiyən çölə çıxanda eliyirsə Bunu day necə anlayağ Gelin bir test edek maraqlidi .kim qowulmaq iatese buyursun Bu wekildeki insanlardan hansina guvenerdiz azda olsa?)Elave edilmiş fayıl: (13.87 kb.)
Yüklenib: 549 defe. 
Cemi mesajlar: 96444
<< 1 ... 8030 8031 [8032] 8033 8034 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1100 / 446