Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Tualete girirem qapinin ağzında bidene qaqash diyanib, mene deyirki ayagivin altı temizdi?)))
Can ay fehle gör ne gundesenki camaatin sichib ishediyi yere girende sene deyirlerki temizdi-ust bashin))
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
@Manitou@ (22.09.2018/16:53)İkenni helə tip görəndə denəm öl sikim əğzıvı elə kasıb kimifə öləssən göt parcası
Bulvarin ishini gorduyumuze göre bulvardaki tualet bize pulsuz xidmet eliyir)Tualete girirem qapinin ağzında bidene qaqash diyanib, mene deyirki ayagivin altı temizdi?)))Can ay fehle gör ne gundesenki
Black_Attack (22.09.2018/17:00)gotbala sinesinide ele qabaga verib diyanibki ele bil pox yemish xoruzdu. Elinde nese acharlar var, barmaglarinda ele firradirki ele bil ferrari zad acharidi, "ayagyolu reisi, ayagyolu muduru yobana" )
İkenni helə tip görəndə denəm öl sikim əğzıvı elə kasıb kimifə öləssən göt parcası
*___SeVGi___* (22.09.2018/16:27)dedim olaqda)) gelim olaq?) ele indi canimcun)))
yazdim tanus olaq olmadi
@Manitou@ (22.09.2018/17:10)Sənöl bu gün restorana girmişəm fəhlə paltarınan nəsə qulluğ edən qadındı deyirəm flan yeməkdən cəkdə nəsə görürəm belə göt atırda istədim deyim ay nəslivin ağzın sikim bu paltarın icindəki insannığ sənün varyoxunnan bahadı ətağa atdım iciməki qadındı mənə yaraşmaz. Ama ərkəylərə ürəy sözlərimi deyirəm elə hərəkət edəndə səndə de utanma nəsə oldu şəklimi ver)))
gotbala sinesinide ele qabaga verib diyanibki ele bil pox yemish xoruzdu. Elinde nese acharlar var, barmaglarinda ele firradirki ele bil ferrari zad acharidi, "ayagyolu reisi, ayagyolu muduru yobana"
Black_Attack (22.09.2018/17:14)yetim ish yerinde herden ofise nese senede zada qol chekmeye gedende ordada eledi, bide görürsen ruski yazishni 3-4 dene qancig bir-biriyle sohbet eliyir, fehle zad görende ozderin vapshe dartillar ele bil sikib pullarını vermemisen, ozumu yad planetli kimi hiss eliyirem lap)
Sənöl bu gün restorana girmişəm fəhlə paltarınan nəsə qulluğ edən qadındı deyirəm flan yeməkdən cəkdə nəsə görürəm belə göt atırda istədim deyim ay nəslivin ağzın sikim bu paltarın icindəki insannığ s
Gotderine qoyum, agizdarini-uzderini skim olarin)
@Manitou@ (22.09.2018/17:26)Ala sik mənniyfi qorxma
yetim ish yerinde herden ofise nese senede zada qol chekmeye gedende ordada eledi, bide görürsen ruski yazishni 3-4 dene qancig bir-biriyle sohbet eliyir, fehle zad görende ozderin vapshe dartillar el
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
<< 1 ... 8079 8080 [8081] 8082 8083 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1069 / 1343

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.