close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
_____indi bu dəqiqə_______DeFeND__YouR__SeLF__, Umid edirem menimle elaqesi yoxuydu..ola biler biraz sixici gelir burda yazdiglarim.ama mene deyme cunki sixici duwuncelerdeyem. MoNaCo_FrAnCe, seni demedim ozune goturme sixintisi olan adama deymerem... Reklamcilari dedim başlayiblar yene __DeFeND__YouR__SeLF__ (04
2018/01:14)
MoNaCo_FrAnCe, seni demedim ozune goturme sixintisi olan adama deymerem... Reklamcilari dedim başlayiblar yene
Maraqlisi buduki ankete daxil olmadan nece yazirlar dayanmadan.MoNaCo_FrAnCe, He bilmiremde. Smsle qalmirlar mmsde atirlar adam bezir Belkede bu yolla nelerse qazaniblar cunki gorunurki el cekmiyeceyler taktikadan tekrar tekrar davam edirler..diyesen samballi alici teyin ediblerde seni hem gorsel hem sozle catdirilma edirler sene qarwi) cehennem olub leşlerini başqa saytlarda reklam elesinler gozumuz mazol oldu... Xeste yigini __DeFeND__YouR__SeLF__ (04
2018/01:21)
cehennem olub leşlerini başqa saytlarda reklam elesinler gozumuz mazol oldu... Xeste yigini
Seni esebi gormemiwdim..MoNaCo_FrAnCe, gordun heyqi eseb edirler.... __DeFeND__YouR__SeLF__, Onemseme..Sen bu forumda gorduyum en pozitiv insanlardansan.hemcinin o pozitivliyi bele seni tanimiyan insanlara bele kecirdecey pozitivlik var... 
Cemi mesajlar: 96444
<< 1 ... 8200 8201 [8202] 8203 8204 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1079 / 3809