Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
ყeղe ♥️PAYIZIN♥️ eтяւ DսყսLսя HаvaDa |
~~cann~~ (09Sozu mene atirsan Cindir sensen ki 1 uwaqla sekli atmisan ona isteyirsen seklivi atim sene?!!2018/17:12)
Bilirəm bezdirilər qsqanclıq baş alıb gedir insan gərək özünə hörmət etsin cındırlıq etməsin ona qiymət verənə qarşı
Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ... |
~~cann~~ (09Ozvuu yigsdir seni rezil ederem camatin icnde ne cindir oldugvuu subut ederem!!! Cindir 1 uwaqla catdaa oglan yigib soruwansanki aycan kimdi dostlugunda 35 yawin var Ozvu qoymusan xotug yerinee dilvi qoyy dimmezvee ki seni rusvay etmiyim...mene soz atmag sen kimi pozgunun heddi deyil2018/17:12)
Bilirəm bezdirilər qsqanclıq baş alıb gedir insan gərək özünə hörmət etsin cındırlıq etməsin ona qiymət verənə qarşı
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
~~cann~~ (09Kul senin bawvaa ki Catda oglana xalasan sekil atmisan gel sms seklivi atim Senee Oglanda mene atib ...elvi yaman qoymusanagzvaa qirwlarin gorunmesin deye)))??? Men bu catdaa Hami yaxsi bilirki 1 insanla yazsmisam gel o sekil atdigin oglnin senee dediyi soyulseri secren edim atim senee.... Mmslee Cuwqaa uwagva analig Catdakilere xalalig etmee yaxsmi yigsdir ozvuu pozgun soz atmaa sencun pis olmasun2018/17:39)
aYCaaN, Hahahahaah cındır sənsəne qəhbəlik baş alıb gedir 20 yaşın var necəsiylə görüşüb yazışırsan sevgilinidə yatızdırıb başqasıyla yazışırsan hahaha kül qız başuva mən yaşımdan utanmıram ən azında
<< 1 ... 8225 8226 [8227] 8228 8229 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1083 / 2469

ყeղe ♥️PAYIZIN♥️ eтяւ DսყսLսя HаvaDa
2018/17:12)