Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
KoNCeNo (17.05.2015/15:03)kişi nedi küsmek nedi
Ustdeki menden kusub

ayıb olsun Sen ki mene o sözü dedin Fso küsdüm danışdırma
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (17.05.2015/15:05)Bes kisi kusmezdi aman Allah fikrimi qarisdirmada
kişi nedi küsmek nediayıb olsun Sen ki mene o sözü dedin Fso küsdüm danışdırma

KoNCeNo (17.05.2015/15:06)küsmüşem ama Bayax vietnamkam iliwdi pillekene Yıxıldım dodağım deydi yere partdadı. Deyir Konçestno öpsün sağalım. Nağarım sene möhtaj veziyyete düşdük.
Bes kisi kusmezdi aman Allah fikrimi qarisdirmada
Rehmettiyin_Nevesi (17.05.2015/15:08)Biraz terifle meni fikirlesim)))))
küsmüşem ama Bayax vietnamkam iliwdi pillekene Yıxıldım dodağım deydi yere partdadı. Deyir Konçestno öpsün sağalım. Nağarım sene möhtaj veziyyete düşdük.
KoNCeNo (17.05.2015/15:10)teriflemek mi?
Biraz terifle meni fikirlesim)))))
yemek dadlı olar ve daha önceden dadlı yemeyin nece olduğunu bilen biri Onu terifleyer ..
ya telefon qeşeng olar İstifade eden onu terifleyer...
senin ki terifini İzah etmek üçün hele heç bir köpeyoğlu söz ixtira etmeyib. Sen sadece sineme toxunan başınla üreyimi cana getiren bir heyatdan. Dünyada heyatdan şirin sensen (bla halaldı mene etaga)
Rehmettiyin_Nevesi (17.05.2015/15:15)Ha lal dii opurem.mac muc
teriflemek mi?yemek dadlı olar ve daha önceden dadlı yemeyin nece olduğunu bilen biri Onu terifleyer ..ya telefon qeşeng olar İstifade eden onu terifleyer...senin ki terifini İzah etmek üçün hele heç

KoNCeNo (17.05.2015/15:18)beh beh behh
Ha lal dii opurem.mac muc![]()
![]()

inek gelen defe çiyelekli pomada vur ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (17.05.2015/15:22)Alarsan vuraram)))))))))))))
beh beh behhinek gelen defe çiyelekli pomada vur
KoNCeNo (17.05.2015/15:24)inglot alacam. çenenden burnuva qeder çekersen. öpende hamsın silib süpürecem
Alarsan vuraram)))))))))))))
<< 1 ... 826 827 [828] 829 830 ... 9646 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2189 / 5101

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!