Saytın Ən varlısı ol : BMW_F10 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
NeTRezviY (08.11.2018/14:54)O gun bi deke 20lik verdi)) maawimi aldim qaytaranda goturmedi))) dedimki yox ee ala senindi..bunu veriremki 2 ci defe uzum gelsin)) xirda xirda summani boyudurem)) birden 600-700 goturub vermiyecem)))))meni choxx isteyir)) deyirki 14 nevemin gozu sensen))) nene urehdi)))
Allah omur versin. Butun Nenelere ) nese gulumsediyim bir anda dartib apardi bu fikir meni ushaqliga ) ёлки палки... Kash..
SiSeRoN (08.11.2018/15:00)Allah ömür versin nənəyə
O gun bi deke 20lik verdi)) maawimi aldim qaytaranda goturmedi))) dedimki yox ee ala senindi..bunu veriremki 2 ci defe uzum gelsin)) xirda xirda summani boyudurem)) birden 600-700 goturub vermiyecem))
delisqa (08.11.2018/15:02)Sag ol
Allah ömür versin nənəyə
Elvida Oten Gunler... |

nO llOres pOrqUe se terminO, sOnrie pOrqUe SuceDio... |
SiSeRoN (08.11.2018/15:00)Ishin en dadli yeri o el atib pulu cixartdigi yerdi ) ozde cox vaxt oyana vuyana baxa baxa cixardirlar pullari )) Allah omur versin. Heyf biz o anlari daha yashaya bilmirik
O gun bi deke 20lik verdi)) maawimi aldim qaytaranda goturmedi))) dedimki yox ee ala senindi..bunu veriremki 2 ci defe uzum gelsin)) xirda xirda summani boyudurem)) birden 600-700 goturub vermiyecem))
NeTRezviY (08.11.2018/15:15)Ikimizin cani kechen il goruremki 20 dene 50lik yigib pensiyasindan qoyib sandiga nese mene gosterirki bu senindi)) deyiremki bes verde menimdise)) deyirki yox gelinimindi)) deyiremki ay nene 4 dene gelinin var vermisende day ne veressen deyirki yox ee senin arvadiva))) dedimki subayam axi men ne arvad ne pul ver nene wad xurrem yawayim))) deyirki men olsem halalligin vermerem.bu pulu ancaq oz arvadina qizil alanda ustune qoy)) obwim ne qeder ilan dili chixartdim yalvardim vermediki vermedi(((
Ishin en dadli yeri o el atib pulu cixartdigi yerdi ) ozde cox vaxt oyana vuyana baxa baxa cixardirlar pullari )) Allah omur versin. Heyf biz o anlari daha yashaya bilmirik
nO llOres pOrqUe se terminO, sOnrie pOrqUe SuceDio... |
SiSeRoN (08.11.2018/15:18)InshAllah gun olar seni gormek istediyi bir zamanda gorer ) gecikmemek sherti ile. Allah ozu mohlet versin.
Ikimizin cani kechen il goruremki 20 dene 50lik yigib pensiyasindan qoyib sandiga nese mene gosterirki bu senindi)) deyiremki bes verde menimdise)) deyirki yox gelinimindi)) deyiremki ay nene 4 dene g
O halalliqida insaf menasinda deyirki sandiga girishmiyesen yoxsa bilse ki aparmisan pullari naxadi 102 e cixar )))))
NeTRezviY (08.11.2018/15:21)Yoo deymerem axi))) yaziqdi ozune qiymeyib mene yigib mende onu bawqa weye xerclesem duz chixmaz)
InshAllah gun olar seni gormek istediyi bir zamanda gorer ) gecikmemek sherti ile. Allah ozu mohlet versin.O halalliqida insaf menasinda deyirki sandiga girishmiyesen yoxsa bilse ki aparmisan pullari
Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ... |
amma bicbala level 999 yazıb vermişəm əsas söyüş getdi 
Elave edilmiş fayıl: (140.05 kb.)
Yüklenib: 556 defe.
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Desert Rain (08.11.2018/16:32)Öpüüür
Sırf yazmadiqima görə söymüşdü məni bu )) Ali müsbətə verdim səs çaşıbamma bicbala level 999 yazıb vermişəm əsas söyüş getdi
Forumda kim görürsə buna bicbala yazıb səs versün utanmasun
<< 1 ... 8417 8418 [8419] 8420 8421 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 2036 / 603

Elvida Oten Gunler...