Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
и всё же нет инчего прекрасней чем верный мужчина рядом. |
CoX OzUnDeN RaZi OlmA HEYAT ! VaXt GeLeCeK SeNiDe TERK EdEcEm ! |
Elave edilmiş fayıl: (169.75 kb.)
Yüklenib: 548 defe.
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |

gel sevgi gelll))) CoX OzUnDeN RaZi OlmA HEYAT ! VaXt GeLeCeK SeNiDe TERK EdEcEm ! |
ToXuN__uReYiMe (15men senede demiwdim o birilerinede ki men ne vaxt isdedim o vaxt olacag ... heyatinin boyuk sehvini eledi !2019/21:08)
gel sevgi gelll)))
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
MaHo*BaKiNeC (15Noldu ade burda bizle qirgina cixib qehbe zawwat edirdin . Xoruz banladi indu?))))2019/21:09)
men senede demiwdim o birilerinede ki men ne vaxt isdedim o vaxt olacag ... heyatinin boyuk sehvini eledi !
DİN@R@***@@@ (15yaxwi yadiva sal men kimise zawiwat elememiwdim insanligi zawat elemiwdim !2019/21:11)
Noldu ade burda bizle qirgina cixib qehbe zawwat edirdin . Xoruz banladi indu?))))
MaHo*BaKiNeC (15Hansi insanligi ade ki o insan indi sen weklini atib qehbe deyirsen? Hemen qlamurduda onun usde dilin metre yarim cixdi canim deyerlim deyibki biriviz ona qehbe deye bilmersiz . Noldu indi ozun weklin atib qehbe reklami edesi oldun2019/21:12)
yaxwi yadiva sal men kimise zawiwat elememiwdim insanligi zawat elemiwdim !

DİN@R@***@@@ (15sene ne lazimdi ?! cox sual verirsen.. cavablari menim ozumdedi bawqa sozun varsa wexside yaz2019/21:14)
Hansi insanligi ade ki o insan indi sen weklini atib qehbe deyirsen? Hemen qlamurduda onun usde dilin metre yarim cixdi canim deyerlim deyibki biriviz ona qehbe deye bilmersiz . Noldu indi ozun wek
<< 1 ... 9036 9037 [9038] 9039 9040 ... 9645 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1305)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 934

и всё же нет инчего прекрасней чем верный мужчина рядом.
2019/21:08)