canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Esas odur daxili gözel olsun!
D_E_A_D__B_O_D_Y  D_E_A_D__B_O_D_Y [Off] (17.04.2012 / 18:49)
 BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!!
ey daxili gozeliye onem veren qiz dostum qewey boyreleri var taniw olmaq isdesen mene yaz onun nomunu verim._)))))
ManGA_  ManGA_ [Off] (17.04.2012 / 19:12)
 KAGIZ HERWEYI ALMAGA QADIRDIR. Bu puldur
oxumadim
TRIEDSTOUN  TRIEDSTOUN [Off] (17.04.2012 / 20:18)
Salam. duzdu daxili gozel ola biler amma insanin ozune diqqet etmesi onemlidi.
Qedir gecelerinde mescidlerde subhe kimi oyaq qalanlar oldu bu ramazanda. daxili baximdan mescid cox gozel idi. Neqeder imanli insan birlikde qedir gecesinde Allahla minacat edirdiler. Amma seher ki acildi, gun cixdi bayira baxanda gorduk mescidin qarsisi ele bil zibillikdi. kim ne yeyib kagizi orda, ne icib qabi orda. Indi bir nefer dindar olmayan dine gelmek istese zahiri gorub ne deyer? demezki, bularin zahiri bu gundedi gor daxillerinde ne var?

amma bunlar tebieten yeni ozunden asli olmayaraq gozelliyini itirenlere aid deyil. meselen yanginda yanana gulle yarasi alana ve sair. sohbet ozune baxmayandan gedir. o ki qaldi eybece ve cazibeliye bu zovq meselesidi. menim xosma gelen gozellik kimese eybecer gorune biler. bui o demek deyilki hami ucun eynidi. Amma bacardiqca zahirede diqqet etmeliyik. Elbetde daxili zadelememek serti ile.
XANNA  XANNA [Off] (17.04.2012 / 21:11)
TRIEDSTOUN, Gozel benzetmedi.
Remember_to_Me  Remember_to_Me [Off] (17.04.2012 / 21:17)
Ola biler...
_SEHER_MEHi_  _SEHER_MEHi_ [Off] (18.04.2012 / 21:04)
Ay men gozelem,men yarawiqliyam tebiiki yanima yarawanini istirem diyen wexsiyyetler mennen size bidene sual..iwdi (Allah elemesin)birden qeza neticesiyle gozelliyvize zerer gelse,o gozelliyne vuruldugnuz secdiyniz wexs sizi atib getse nece olacag?cox maraqlidi...
Eksperd  Eksperd [Off] (18.04.2012 / 21:07)
Bele deyenlerin coxu eybecerler olur
Super85  Super85 [Off] (18.04.2012 / 21:18)
Man zahirine baxir
YourSweetDream  YourSweetDream [Off] (18.04.2012 / 21:20)
Bir qiz taniyirdim haminin sevgilisine lag edirdi.toy gunu yaninda eylewen Red kite benzeyirdi.
Eksperd  Eksperd [Off] (18.04.2012 / 21:21)
YourSweetDream (18.04.2012/21:20)
Bir qiz taniyirdim haminin sevgilisine lag edirdi.toy gunu yaninda eylewen Red kite benzeyirdi.
Eh deli Red kitt simpatiwnidi axi.
Наверх  Cemi mesajlar: 852

<< 1 ... 5 6 [7] 8 9 ... 86 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (4)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4255 / 1415