Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
RoMaNTik_SeFiL (16.03.2015/02:13)Dinen en esasi bakir olsun mene 101 qizilgul ala bilen olsun,boyu hundur biraz dolu bedenli olsun,qarabugdayi olsun ok.ruda,facede olmasun,watsapi ancaq oglanlardan ibaret olsun ve s
ok gonder kriteryalarvu :)))) ozuvunde nece oldugvi yazki celb eliye bileyde camaati :)))
tapacam belesin yuz faiz
KoNCeNo (16.03.2015/02:15)tapiceysen yuz faiz :)) ele birinin cene sumuyunu tapmiwdilar azix magarasinnan bizim eramizdan evvel :))))
Dinen en esasi bakir olsun mene 101 qizilgul ala bilen olsun,boyu hundur biraz dolu bedenli olsun,qarabugdayi olsun ok.ruda,facede olmasun,watsapi ancaq oglanlardan ibaret olsun ve stapacam bele
RoMaNTik_SeFiL (16.03.2015/02:16)Cox sey istedim?
tapiceysen yuz faiz :)) ele birinin cene sumuyunu tapmiwdilar azix magarasinnan bizim eramizdan evvel :))))
))))))KoNCeNo (16.03.2015/02:18)yox ewi cox wey istemiwe benzedun ?:))
Cox sey istedim?))))))
RoMaNTik_SeFiL (16.03.2015/02:20)Demedim ki,pulu evi madini olsun sade bir istekdi))))
yox ewi cox wey istemiwe benzedun ?:))
KoNCeNo (16.03.2015/02:21)pulu evi olacaq ama madini olan hardan tapim madin sozunun menasin hec bilmirem :)))
Demedim ki,pulu evi madini olsun sade bir istekdi))))
RoMaNTik_SeFiL (16.03.2015/02:23)Tapda))))
pulu evi olacaq ama madini olan hardan tapim madin sozunun menasin hec bilmirem :)))
<< 1 ... 251 252 [253] 254 255 ... 420 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1157 / 816

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!