Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
*__SeVgI_MeLeYi__* (19Az bu ozunen razi kimdi bele?guya mene atval veribde?ozude kime mene.guluyum bari2012/16:52)
qowa qari gozelim
Heyatda 2 şeyden qorxuram.. 1-ci ALLAH'DAN,2-ci ALLAH'DAN qorxmayandan! |
MENSIZHEYATIN (19Sen meni yaxwi taniyisan ama.bilirsenki agilliyam2012/16:55)
Ey stop ele.inanki sene ele atval vereremki soraqin tunduradan geler.mene atval veren dunyaya gelmeyib gelede bilmez.sen meni yaxci tanimirsana diyesen.
ArXaMcA DaNiWiB SoLo OxUmAqDaNsA.ÜzÜmE De DuEt OxU |
MENSIZHEYATIN (192012/16:55)
Ey stop ele.inanki sene ele atval vereremki soraqin tunduradan geler.mene atval veren dunyaya gelmeyib gelede bilmez.sen meni yaxci tanimirsana diyesen.

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
MENSIZHEYATIN (19ayaz2012/16:56)
Az bu ozunen razi kimdi bele?guya mene atval veribde?ozude kime mene.guluyum bari
LuBoy QiZa AtVaL (19buuuy etim tokuldu.day hami ozune aqilli diyir.men seni tanimiram cunki tezeler heleki nabeledem.ama sende menen daniwanda cox zile cixma.inanki 1ustuve qiwqirmaqimnan kesyenlerin evine qonaq olarsan2012/16:56)
Sen meni yaxwi taniyisan ama.bilirsenki agilliyam
Heyatda 2 şeyden qorxuram.. 1-ci ALLAH'DAN,2-ci ALLAH'DAN qorxmayandan! |
MENSIZHEYATIN (19Men burda olanda sen soskadaydin hele a bala))2012/17:00)
buuuy etim tokuldu.day hami ozune aqilli diyir.men seni tanimiram cunki tezeler heleki nabeledem.ama sende menen daniwanda cox zile cixma.inanki 1ustuve qiwqirmaqimnan kesyenlerin evine qonaq olarsan
*__SeVgI_MeLeYi__* (19Ne?o kimdi?neyse tanimadim.heyif gor kime yazmiwamda2012/17:00)
ayaz
MENSIZHEYATIN (19hm bi tanem2012/17:10)
Ne?o kimdi?neyse tanimadim.heyif gor kime yazmiwamda
LuBoy QiZa AtVaL (19Neyse bilseydim nifret etdiklerimnensen hec sene neyinki yazmaq gormemezlikden qelerdim2012/17:06)
Men burda olanda sen soskadaydin hele a bala))
<< 1 ... 26 27 [28] 29 30 ... 420 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1070 / 896

2012/16:52)
Heyatda 2 şeyden qorxuram.. 1-ci ALLAH'DAN,2-ci ALLAH'DAN qorxmayandan!