💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat
Nelli (15.03.2023/21:28)Sen yaxşısan mən uşaq ikən bir qızı itelemisdim yıxılmışdı üstünden 21-il keçib gecib mən onu xatırladıqca vicdan əzabı çəkirəm həyatımda etmez olaydim dediyim hərəkət olub
Ipmanin adin ele o vaxtdan batirmisam qorxub hinde gizlenmekle)
Umeyya (16.03.2023/11:36)Kef ele,yaxsi elemisen) o qeder uwaq doymusem uwaqliqda..bir qizin sacin kesmisdim heyetde qayciynan,horuyun yadimdadi.... ozde nap_nazik saclari var idi qizin. Ele bil pisik tukuydu.anasi gelmisdi ustumuze horuyu eline alib)) ne qeder danlamiwdilar meni evde...
Sen yaxşısan mən uşaq ikən bir qızı itelemisdim yıxılmışdı üstünden 21-il keçib gecib mən onu xatırladıqca vicdan əzabı çəkirəm həyatımda etmez olaydim dediyim hərəkət olub
Impooo (16.03.2023/11:42)Onda o bacinin qedrini bil))
Usaqken anamdan gizli ici qazli konfetlərdən olurdu bilirsiz mence. alirdim hami yatandan sonra bir defeye 20 denesini yeyirdim sonra zibilleri gizledirdim mekteb cantama mektebe gedende atirdim))bir
Nelli (16.03.2023/12:20)O menim canım elbetdeki bilirem)))
Onda o bacinin qedrini bil))
!=!DEVIL MAY CRY!=! (16.03.2023/12:30)Bizim evdede va bir dene qab qiran))
O qeder evde qab qacaq sindirmishdiq ki, uje nese sinanda nirmal qarsilayirdilar
Nelli (16.03.2023/11:40)Olmurda kef yadıma dusende((((
Kef ele,yaxsi elemisen) o qeder uwaq doymusem uwaqliqda..bir qizin sacin kesmisdim heyetde qayciynan,horuyun yadimdadi.... ozde nap_nazik saclari var idi qizin. Ele bil pisik tukuydu.anasi gelmisdi us