canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Azerbaycanda rus dilinde danisanlara munasibetiniz...
ПУсТыНныЕ_УЛиЦы  ПУсТыНныЕ_УЛиЦы [Off] (12.02.2015 / 00:31)
_SEVINC_, Men o defe onun ustunde isimizde bir qizi soydum meni qoladilar. Seher ise geldim qiz mene rus dilinde sual verdi mende getdim. Soradan azerice meni caqirdiki seninleyem mende soydum.
_SEVINC_  _SEVINC_ [Off] (12.02.2015 / 00:33)
ПУсТыНныЕ_УЛиЦы (12.02.2015/00:31)
_SEVINC_, Men o defe onun ustunde isimizde bir qizi soydum meni qoladilar. Seher ise geldim qiz mene rus dilinde sual verdi mende getdim. Soradan azerice meni caqirdiki seninleyem mende soydum.
Yoxe mene catmayan bilirsen nedi?beyem biz maskvaya gedende onlar bize gore dillerini deyiwir? Yox... Biz niye deyiwiriy axi? Nəyə göre? Qoy onlar mecbur olub bizim dili oyrensinlerde.
ПУсТыНныЕ_УЛиЦы  ПУсТыНныЕ_УЛиЦы [Off] (12.02.2015 / 00:36)
Oda duzdu men en cox turklerle islemisem nece defe deyibler basa dusmurem seni demisem azerice oyren danis. Eger o qonaq kimi gelibse bakiya he danismaq olar rus dulinde ama burda yasayir buranin coreyin yeyirse niye dilini oyrwnmir
_SEVINC_  _SEVINC_ [Off] (12.02.2015 / 00:37)
ПУсТыНныЕ_УЛиЦы (12.02.2015/00:36)
Oda duzdu men en cox turklerle islemisem nece defe deyibler basa dusmurem seni demisem azerice oyren danis. Eger o qonaq kimi gelibse bakiya he danismaq olar rus dulinde ama burda yasayir buranin core
Öyrenmemeylerine biz werait yaradiriq...
ПУсТыНныЕ_УЛиЦы  ПУсТыНныЕ_УЛиЦы [Off] (12.02.2015 / 00:46)
Biz deyende menden olsa hec o xaricileri azerbaycana buraxmaram.
_SEVINC_  _SEVINC_ [Off] (12.02.2015 / 00:49)
Men dimirem dil bilmeyek eksine neqeder cox dil bilsek addgmiz her addm,her qapı üzümüze acg olar. Ama day durub öz vetenimizde rus dilinde daniwmayag.
Rehmettiyin_Nevesi  Rehmettiyin_Nevesi [Off] (12.02.2015 / 01:57)
Qewey qizlar hamsi rusca daniwir - Ti kto takoy davay do svidaniya
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (12.02.2015 / 02:35)
_SEVINC_ (12.02.2015/00:28)
Dehwetdi vallah azerbaycanda qala-qala butun iw yerleri hamisi rus dili teleb edir butun vakansiyalarda rus dili rol oynuyur niye axi? Hansı ölkede yawiyir axi niye öz dilimız qala qala xaxolların dil
Xaxol Ukrayinalılardı Rusdar yox.həmdə dil bilməyin nəyi pisdiki?
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (12.02.2015 / 02:39)
_SEVINC_ (12.02.2015/00:33)
Yoxe mene catmayan bilirsen nedi?beyem biz maskvaya gedende onlar bize gore dillerini deyiwir? Yox... Biz niye deyiwiriy axi? Nəyə göre? Qoy onlar mecbur olub bizim dili oyrensinlerde.
Russia Derjavadı Dünyanı idarə edən Üc dövlətdən biridi.İnglis dili niyə dünya dili kimi götürülür?Buda Həmən Söhbətdi.Ondan Əlavə yaxın qonşumuzdu.Russia dövləti yeni qərar cıxartdı Russiaya yaşamaqa İşdəməyə gələn bütün şəxslər Russia dilindən Tarixindən və qanunvericiliyindən İmtahan verəcək.Bilmək yaxşıdı hər halda.
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (12.02.2015 / 02:42)
Bidənə türk durur yanındada 9 dənə Azərbaycanlı 9 azərbaycanlı başdiyır Türk dilində danışmaqa.
Наверх  Cemi mesajlar: 143

<< 1 2 [3] 4 5 ... 15 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (1)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3911 / 1542