💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

Inci-cicek (11Boo)) qonag cox olacaq deyesen)2016/15:45)
Neduki o. Elave.iki yemekde var.
__QiZzz BaZzz__ (11Sevda ozuynen meni kimisin fikirlewir de. Day bilmirki yemek heveskari.olqnlar var. Men oxwamadim ama ((2016/15:45)
[B]men wekildekilerin hamsin yeyerem)

Inci-cicek (11He valla bir qram iwtaham yoxdu(2016/15:47)
Sevda ozuynen meni kimisin fikirlewir de. Day bilmirki yemek heveskari.olqnlar var. Men oxwamadim ama ((
aradaSIRADA (11Uc oruc olan ve men. Men hec uc dird.tike.yicem vessalam2016/15:46)
Boo)) qonag cox olacaq deyesen)

Inci-cicek (11[B]sen lap ele daniwdin)elebil hecne yemirsiz)ele yeyirsizki her kuxnaya kecende agziniza bidene atirsiz)2016/15:47)
Sevda ozuynen meni kimisin fikirlewir de. Day bilmirki yemek heveskari.olqnlar var. Men oxwamadim ama ((
__QiZzz BaZzz__ (11Yox Aklah hakki. Yemekden evvel.birce pecenye yesem.getdi.obed ujina2016/15:49)
[B]sen lap ele daniwdin)elebil hecne yemirsiz)ele yeyirsizki her kuxnaya kecende agziniza bidene atirsiz)Day menide yemeyeceysizki)

Inci-cicek (11Boy mende ele bildim millet gelecek)) iki gunun yemeyi vare burda))))2016/15:48)
Uc oruc olan ve men. Men hec uc dird.tike.yicem vessalam

aradaSIRADA (11Buglamani he. Dovgani yox. Ve salat men. Men on yemek biwurerem bir arqda amma hec kim barmaq.soxmasin. ve meni cagirmasib, zeng gelmesin.eseb ollqm.2016/15:52)
Inci-cicek, Inci o birileride ozun piwirmisen?)