💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
DİN@R@***@@@ (24Allah şefa versin ne olub? Uksusla ayagin altini elinin icini surt coxlu su cay ic limonlu balli olsa lap yaxşidi2016/00:19)
Qızdırmam düşsün((

~Aykam~ (24Təşəkkür can . Soyuqlamışam yaman (( uksus açıre el ayaqım aqarır(( həm iyinden xoşum gelmir((2016/00:27)
Allah şefa versin ne olub? Uksusla ayagin altini elinin icini surt coxlu su cay ic limonlu balli olsa lap yaxşidi
DİN@R@***@@@ (24Araq isit oda yaxşidi2016/00:50)
Təşəkkür can . Soyuqlamışam yaman (( uksus açıre el ayaqım aqarır(( həm iyinden xoşum gelmir((

DİN@R@***@@@ (24Allah şefa versin .2016/00:50)
Təşəkkür can . Soyuqlamışam yaman (( uksus açıre el ayaqım aqarır(( həm iyinden xoşum gelmir((
DİN@R@***@@@ (24Bide uksusu texa vurmursan yari yari su qatilir. Malina ya zogal murebesiyle cay ic pastelni rejim et durma ayaga indi hava pisdi2016/00:50)

~Aykam~ (24Özem etdime deli kimi saçım uzundu yudum qurutmamış yatdım((2016/00:52)
Bide uksusu texa vurmursan yari yari su qatilir. Malina ya zogal murebesiyle cay ic pastelni rejim et durma ayaga indi hava pisdi
DİN@R@***@@@ (24aha bele etmede bunu bu havada( yenede gozle ozunu2016/00:54)
Özem etdime deli kimi saçım uzundu yudum qurutmamış yatdım((

DİN@R@***@@@ (24Az noldi shekil2016/01:04)
~Aykam~, Təşəkkür can həkimim baş üsde)