Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
DİN@R@***@@@ (24Allah şefa versin ne olub? Uksusla ayagin altini elinin icini surt coxlu su cay ic limonlu balli olsa lap yaxşidi2016/00:19)
Qızdırmam düşsün((
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
~Aykam~ (24Təşəkkür can . Soyuqlamışam yaman (( uksus açıre el ayaqım aqarır(( həm iyinden xoşum gelmir((2016/00:27)
Allah şefa versin ne olub? Uksusla ayagin altini elinin icini surt coxlu su cay ic limonlu balli olsa lap yaxşidi
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
DİN@R@***@@@ (24Araq isit oda yaxşidi2016/00:50)
Təşəkkür can . Soyuqlamışam yaman (( uksus açıre el ayaqım aqarır(( həm iyinden xoşum gelmir((
DİN@R@***@@@ (24Allah şefa versin .2016/00:50)
Təşəkkür can . Soyuqlamışam yaman (( uksus açıre el ayaqım aqarır(( həm iyinden xoşum gelmir((
deyiş. EVAMELISSA (23.10 /23:51) [1]
DİN@R@***@@@ (24Bide uksusu texa vurmursan yari yari su qatilir. Malina ya zogal murebesiyle cay ic pastelni rejim et durma ayaga indi hava pisdi2016/00:50)
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
~Aykam~ (24Özem etdime deli kimi saçım uzundu yudum qurutmamış yatdım((2016/00:52)
Bide uksusu texa vurmursan yari yari su qatilir. Malina ya zogal murebesiyle cay ic pastelni rejim et durma ayaga indi hava pisdi
DİN@R@***@@@ (24aha bele etmede bunu bu havada( yenede gozle ozunu2016/00:54)
Özem etdime deli kimi saçım uzundu yudum qurutmamış yatdım((
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
DİN@R@***@@@ (24Az noldi shekil2016/01:04)
~Aykam~, Təşəkkür can həkimim baş üsde)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
<< 1 ... 268 269 [270] 271 272 ... 692 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (29)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1086 / 1280

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
2016/00:19)
((