Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Bir kishinin namusu Sözleridir. Onlar da yalansa, o kishi namussuzun önde GeDenidir.! |
Edalet@ (08.03.2015/00:46)men gosterem sene qarayol nedi
cehenneme inaniram qara yol bilmirem nedi... ve sende oznu oldurmersen...
Nəfsinə məğlub olmaq,Azadlıq deyil...! |
KoNCeNo (08.03.2015/00:48)sende lap meley kesildune bawimiza))) hansisa movzuda yazdiki gicin biri mene ewq elan etdi aydaaaa uwag yigini
Kimse
deyirse ozumu oldurecem bu o demek deyil bu deqiqe oldurur bu icindeki
esebi hayqirtini onunla cixarib isyan edir biraz anlayisli olsaq dunya
dagilmaz ki

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_SEVINC_ (08.03.2015/00:50)Seci bayramin mubarek nece bele illere hemise genc teravetli qalasan opdum
Heçneye))

Nəfsinə məğlub olmaq,Azadlıq deyil...! |
Azerinka-SS (08.03.2015/00:48)bu gece? ya sabah?
men gosterem sene qarayol nedi
Edalet@ (08.03.2015/00:51)Men meley deyilem hec olmaqada cehd elemirem...dedim axi ne bas verib heyatinda bilmirem
sende lap meley kesildune bawimiza))) hansisa movzuda yazdiki gicin biri mene ewq elan etdi aydaaaa uwag yigini
KoNCeNo (08.03.2015/00:51)Can coxsagol canm seninle bahem,her zaman bele guleruz qalasan,
Seci bayramin mubarek nece bele illere hemise genc teravetli qalasan opdum

_SEVINC_ (08.03.2015/00:53)Tesekkur
Can coxsagol canm seninle bahem,her zaman bele guleruz qalasan,![]()

Bir kishinin namusu Sözleridir. Onlar da yalansa, o kishi namussuzun önde GeDenidir.! |
Edalet@ (08.03.2015/00:51)Get oz zibilinin derdini cek de ay bedbext.Sizin.kimi bedbext yoxduye yer uzunde ....Get yat daa
bu gece? ya sabah?
<< 1 ... 40 41 [42] 43 44 ... 692 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (29)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1038 / 1374

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!