close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Yaziq kisileri.... | _K_O_T_İ_K_ [Off] (04.02.2015 / 16:34)
|
DİN@R@***@@@ (04.02.2015/15:53)
Niye qadınlar kişiləri başa düşüüürrr???? Ama kişilır qadınları yox!!!
Ona görə ki,biz başa düşülənik.siz hec özünüz bilmirsiz nə istədiyinizi_K_O_T_İ_K_ (04.02.2015/16:34)
Ona görə ki,biz başa düşülənik.siz hec özünüz bilmirsiz nə istədiyinizi
Sehfin var çünmi qadınlar güzeşt getməyi bacarır siz kişilərse yox diyib durursuz Mən kişiyem mən diyen olmalıdı deyirsiz .heç qadınların fikrini dinləyib qiymətləndirmirsiz | _K_O_T_İ_K_ [Off] (04.02.2015 / 16:39)
|
DİN@R@***@@@ (04.02.2015/16:37)
Sehfin var çünmi qadınlar güzeşt getməyi bacarır siz kişilərse yox diyib durursuz Mən kişiyem mən diyen olmalıdı deyirsiz .heç qadınların fikrini dinləyib qiymətləndirmirsiz
Rusdarın bir məsəli var.deyir qadını qucaqıva götür əlində gəzdirməycün qalxıb özü oturacaq boynunda.
Güzəşt deyən Bir məsəl gətirə bilərsən məsələn. Nədə?_K_O_T_İ_K_, O məselləri burda deyesi olsak çox vaxt lazımdı . Elə ən xırda sözde belə nə olur olsun. Kişilər deyir elə mən deyirem qatıq qaradı znaçit qaradı . Üadın deyende agdı .ala tut geldi şillə tepik.Qarşılıqlı anlayış yaxşıdı məncə | _K_O_T_İ_K_ [Off] (04.02.2015 / 16:55)
|
DİN@R@***@@@ (04.02.2015/16:44)
_K_O_T_İ_K_, O məselləri burda deyesi olsak çox vaxt lazımdı . Elə ən xırda sözde belə nə olur olsun. Kişilər deyir elə mən deyirem qatıq qaradı znaçit qaradı . Üadın deyende agdı .ala tut geldi şillə
O insanın yaşadıqı mühitə baglı bir şeydi.Ailədən ailəyə fərq var Qadına əl qaldırmaq düzgün deyil Fikrimcə.Başqa metodlar var.Qaldı qatıqın ag qara məsələsinə Oda düzgün deyil.Belə şeylər qadını özündən. Bezdirməyə gətirib cıxarır Və nəticələri pis olur.Hər evdə mehribancılıq olmalıdı.Bu dediyinin başqa səbəbidə odur ki,Kişilərin xoşuna gəlir Hakim mövqedə durmaq bu tək qadınlara aid deyil.Ümumiyyətlə Hansısa filosof belə bir söz işdədib adı yadımda deyil.........Əyər Gözəl münasibət istəyirsizsə,Mehribancılıq istəyirsizsə hec vaxt kişiyə qalib gəlməyə calışmayın._K_O_T_İ_K_, Seni anladım dediklərinde düzgünlük var ama sende razılaşki dediyinn o mehribançılıgı hetda gösderen qadınlara belə kişilər qeddarlıq edir .buda nəden ireli gelir . Qorxurki qadını agıllıdı ve görür mi dediyide düzdü sadece hakimliyi əlden vermək isdemir deye deyir mənəm mənəm . | _K_O_T_İ_K_ [Off] (04.02.2015 / 18:44)
|
DİN@R@***@@@ (04.02.2015/18:29)
_K_O_T_İ_K_, Seni anladım dediklərinde düzgünlük var ama sende razılaşki dediyinn o mehribançılıgı hetda gösderen qadınlara belə kişilər qeddarlıq edir .buda nəden ireli gelir . Qorxurki qadını agıllı
Qadına cox azadlıq vermək olmaz Səndə razılaş mənimlə.Sənə bir misal gətirim Niyə ölkələrin 95 Faizin kişilər idarə edir?qadın başcıl olduqu ailə ailə deyil.Bu təbiətin qanunudu Kişi qadından üstün olmalıdı.Amma qadını Sıxmaqda düzgün deyil.Elə bir Sistem qurmaq lazımdır ki,ailədə qadın Bu ailədə ozün sıxılmış Alcaldılmış kimi artıq insan kimi hiss etməsin Əksinə ona xoş olsun bu ailədə İkinci mövqedə olmaqı. | _K_O_T_İ_K_ [Off] (04.02.2015 / 18:46)
|
DİN@R@***@@@ (04.02.2015/18:29)
_K_O_T_İ_K_, Seni anladım dediklərinde düzgünlük var ama sende razılaşki dediyinn o mehribançılıgı hetda gösderen qadınlara belə kişilər qeddarlıq edir .buda nəden ireli gelir . Qorxurki qadını agıllı
Hec vaxt qadının başcılıq etdiyi ailə möhkəm ola bilməz.unutma bunu._K_O_T_İ_K_, Söhbet qadının başçılıq etməyinden getmir . Qarşılıqlı anlayışdan gedir. Ki məselən ailəde ve ya dostluqda ve ya sevgililərde hansısa bir fikirde ortaq məxrece gelsinlər . Day bir terefli yox. Bunu həm qadına həmde kişiye şamil edirem. Yeqinki fikrimi çatdıra bildim. | _K_O_T_İ_K_ [Off] (04.02.2015 / 19:00)
|
DİN@R@***@@@ (04.02.2015/18:50)
_K_O_T_İ_K_, Söhbet qadının başçılıq etməyinden getmir . Qarşılıqlı anlayışdan gedir. Ki məselən ailəde ve ya dostluqda ve ya sevgililərde hansısa bir fikirde ortaq məxrece gelsinlər . Day bir terefli
Qarşılıqlı anlayış olmayan evdə Mehribancılıq olmaz mehribancılıq olmayan evdə isə nə din olar nə bərəkək,Nə xoşbəxtlik,nə sevgi,Nə sədaqət,Nədə o ailə möhkəm olmaz. Cemi mesajlar: 45
<< 1 [2] 3 4 5 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (1)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3886 / 1354