💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
Sessiz_Kucede_Tek_Kolge (01yox esi hara atiram?)) menim dasim agirdiye can,ele rahat rahat ata bilmerem2015/11:24)
Uje atdun?ne vaxt oldu toy?))diyirdin bes devetname gonderecem)
.yavas yavas mamagile tesir edirde baxma))@@heyat??) (01Hee qiz terefe agir olur))))ALLAH xowbext elesin))2015/11:29)
yox esi hara atiram?)) menim dasim agirdiye can,ele rahat rahat ata bilmerem.yavas yavas mamagile tesir edirde baxma))

Sessiz_Kucede_Tek_Kolge (01sen onu gel oglan evinden sorda.deyecek qiz evu ne edirki.oglan evi qizil alir butun yuk oglan evinindi2015/12:05)
Hee qiz terefe agir olur))))ALLAH xowbext elesin))

))@@heyat??) (02O biri saytdan))bele coxda taniw deyilik2015/00:49)
sen onu gel oglan evinden sorda.deyecek qiz evu ne edirki.oglan evi qizil alir butun yuk oglan evinindibu arada sen meni nece taniyirsan anlamiram
))
Sessiz_Kucede_Tek_Kolge (02orasini anladim)) ancaq biz hec danismamisiq he?sen men hakda menim sen hakda bildiyimden cox bilirsen oda deqiqdir:))2015/00:51)
O biri saytdan))bele coxda taniw deyilik
@@heyat??) (02Axaxa))sen meni kimese oxwatmisan))men sen haqda coxda bilmirem.men sadece sen haqda cox bilen birini taniyirdim))2015/00:55)
orasini anladim)) ancaq biz hec danismamisiq he?sen men hakda menim sen hakda bildiyimden cox bilirsen oda deqiqdir:))
Sessiz_Kucede_Tek_Kolge (02o hec o menim fanatimdi onu deqiq bilirem2015/00:56)
Axaxa))sen meni kimese oxwatmisan))men sen haqda coxda bilmirem.men sadece sen haqda cox bilen birini taniyirdim))
bilirsendemen hakda meselen adimi,iliski durumumu buda seni 2:0 qabaqda eder