Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |

NeFesiM__oL (19.11.2017/20:22)gelin olmamiw olari bawa duwe bilmersen, sen)
Gelinlere olan münasibetimi hamı bilir ona göre
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
Eksperd (19.11.2017/20:23)Könülü tox olan adam başhqadı
gelin olmamiw olari bawa duwe bilmersen, sen)

NeFesiM__oL (19.11.2017/20:24)yaxwi zengleweriy
Könülü tox olan adam başhqadı

NeFesiM__oL (19.11.2017/20:22)Sen hele fahişe ile gelin arasindaki ferqi oyren.. Gelin dediyin, camaatin evindeki namuslu qiz gelinidi.. o xalqin yarisina paylayan ise fahisedir...
Gelinlere olan münasibetimi hamı bilir ona göre
Umid edirem ki, eyni adi yarasdirmasiniz namuslu qiz gelinlerimize...
_XaH_ (19.11.2017/20:28)Söhbet evlilkden sonra bura gelmekden gedir aile quranda da sonra uje qız adından chıxıb gelin adını dashırsan ona görede gelin deyib vurguladım o sen dediyinivş anlayıram o sözü özlerine yaraşhdırsınlar menim ağzıma bele yarashmaz o sözü ishletmek ümid edirem sende anladın meni.
Sen hele fahişe ile gelin arasindaki ferqi oyren.. Gelin dediyin, camaatin evindeki namuslu qiz gelinidi.. o xalqin yarisina paylayan ise fahisedir...Umid edirem ki, eyni adi yarasdirmasiniz namuslu q
deyiş. NeFesiM__oL (19.11 /20:32) [1]
NeFesiM__oL (19.11.2017/20:32)Men neden danisdim, sen neden... sohbet firlatmagda 1 nomresen.. ne ise..
Söhbet evlilkden sonra bura gelmekden gedir aile quranda da sonra uje qız adından chıxıb gelin adını dashırsan ona görede gelin deyib vurguladım o sen dediyinivş anlayıram o sözü özlerine yaraşhdırsın
_XaH_ (19.11.2017/20:33)he yaxshıı..
Men neden danisdim, sen neden... sohbet firlatmagda 1 nomresen.. ne ise..
<< 1 ... 248 249 [250] 251 252 ... 260 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 371

Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir..