Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
!_TiXi_YiZiN_! (28Men ele bilirdim sen bilirsen ona gore goturmek isteyirdimee)))2015/15:34)
gotur gorek bu sevgi ne olduqun gosder gorum nedi mene
ostum"Hәsretdir",Sevgim
"Nifrәt".Mәnzilim"Çarəsizliydir",Qismətim
"Yalnızlığ'
üşmәnim "Sevgidir",Dәrdim"Sәnsizlik"←.....! !
KoNCeNo (28bilmek deyende neyse gucun catmaz menim ureyimi dawmaq2015/15:35)
Men ele bilirdim sen bilirsen ona gore goturmek isteyirdimee)))
öLürük.
Ancaq hərdən özünüzə də bir sual verin: " Bizi də
itirməkdən qorxan biriləri varmı?((((
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
!_TiXi_YiZiN_! (28Gucum catmaz masinda gezdirerem ozude saqmanda)))))))))))))))))))2015/15:41)
bilmek deyende neyse gucun catmaz menim ureyimi dawmaq
yυхυɴdα ɢörərѕəɴ,..ѕəнər ɢözüɴ αçıldığıɴdα
yeɴιdəɴ yυхυyα ɢeтмəĸ ιѕтərѕəɴ αмα "o" ѕəɴι тərĸ
eтdιyι ĸιмι yυхυɴ dα тəĸr edər...!
KoNCeNo (28men ona gore qizlara urek vermirem cuku gucler catmadiqda ya atib gedeler yada waqmada gezdireler meslehet olsaydi insani ureyini waqmada gezdirerdiler neyse2015/15:45)
Gucum catmaz masinda gezdirerem ozude saqmanda)))))))))))))))))))
!_TiXi_YiZiN_! (28Day ozun bil o ureye luks heyat yasadacaqdim )))))))2015/15:47)
men ona gore qizlara urek vermirem cuku gucler catmadiqda ya atib gedeler yada waqmada gezdireler meslehet olsaydi insani ureyini waqmada gezdirerdiler neyse
KoNCeNo (28wakmada lukus heyat olur oz uzeride dawi bilesense buyur dawi2015/15:50)
Day ozun bil o ureye luks heyat yasadacaqdim )))))))
<< 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 260 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 304

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
2015/15:34)