close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
sevdiyim seirler Bır gece qızın döyündü qelbıedı.sevgılımden mektub almışam.Mektubu açanda 3 kelme gördü Bağışla Özgeye Nişanlanmışam -- Bir adam aylarca süründüyü bir qızın arxasınca "Eşi onsuzda fırladırdım" deyirse.... cümlenin başında işletdiyim ADAM sözüne göre sizden üzr isteyire eger hacansa sevgilinden ayrilsan bilki o eger heyat bir gun bizle oyun oynayib ,seni meni qollarmdan alib baskasina qismet ederse,toy gununde seni reqse qaldiracaq ilk mahni cenaze marsim olsun canim Sen- yıllardır beklenen özlenensin. -- Yalnızlığın acısını sordum yüreğime o günden bugüne qan damlıyor gönlüme men seni cox ama cox sevdim sen meni hec sevmedin.Seni ureyimde yasatdim elin menim elime deyende,gozlerin menim gozlerime baxanda ucmaga qanadim yox idi seni yene de sevirem ama qurtardi... -- Ayrildiq seninle pesmanam yaman. Heyatdan umidim uzuldu inan. sevincim sadligim herseyim yalan. Tek arzum bir daha seninle olam..... Ayriliq qapini doydu bax yene. Zulm edir sevginde sensizliyinde. Anlamaz bu qelbim, dozmez bu derde, De sensiz men nece yasaram bele. en gozel anlarim getdi seninle..... Unutdugunu sandığın her deqiqe seni düşünmekle kecdi yoxluğunda,ne qeder istesemde axtara bilmedim,istemediyini düşünerek.Sanki menasiz olan her şey meni tapdi sensiz.Menim ucun xosbextliyin menasi sensen,sensiz xosbextlik sensiz rahataliq olmaz inan.Geri gel ve heyat ver men mehv olmamis meni tap Yat Gozlerim! Nedir bu geceye usyanin! Usyan etsen ne olacaq ki elbetde olacaq sabahin.. Cavablarin geceye gizlenmemiski axtarasan. Baxma Bosuna! Fermanin ulduzlara yazilmayib ! Behane etme sevdani geceye,goz yaslariniverme zifiri bir kedere, Qisqiriglarini SEPME SESSİZLİĞE! cirmaqlama divarlari Kederli kederli sozlerl Cemi mesajlar: 713
<< 1 ... 16 17 [18] 19 20 ... 72 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (3)
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3491 / 1585