Saytın Ən varlısı ol : Kamal48 - 10 manat
Sayta Daxil Olun!
SeVgi(!!)WeRaBI [Off] (27.02.2015 / 22:41) Məɴdəɴ ѕorυşυrlαr ɴiyə вυ qədər ciddiyəм, əѕliɴdə нər αdαмı ɢülüşüмə lαyiq вilмirəм ! |
yoxluğun mənim sonum oldu. Günəş doğmaz,
günlər keçməz oldu, anladım ki, bu yaşantım
sənsiz keçməz oldu.
SeVgi(!!)WeRaBI [Off] (27.02.2015 / 22:41) Məɴdəɴ ѕorυşυrlαr ɴiyə вυ qədər ciddiyəм, əѕliɴdə нər αdαмı ɢülüşüмə lαyiq вilмirəм ! |
ayrılıqların əzabından. Sən də nə
söyləyəcəksənsə söylə. Bitəcəksə indi bitsin
gözlətmə. Sənə söyləyəcək tək bir sözüm
yox. Diləyim budur, səndə mənim qədər
sevərsən bir gün, yalançı gözlərə vurularsa gözlərin, yarpaq kimi sovrularsa acılara ürəyin,
bəlkə bir az anlayarsan çəkdiyimi tərk edərsə
səbəbsiz səni sevdiyin.
SeVgi(!!)WeRaBI [Off] (27.02.2015 / 22:42) Məɴdəɴ ѕorυşυrlαr ɴiyə вυ qədər ciddiyəм, əѕliɴdə нər αdαмı ɢülüşüмə lαyiq вilмirəм ! |
arxamdan ağlayacaqsan. Bilmədin bir gün olsun
belə dəyərimi, getdikdən sonra anlayacaqsan
SeVgi(!!)WeRaBI [Off] (27.02.2015 / 22:42) Məɴdəɴ ѕorυşυrlαr ɴiyə вυ qədər ciddiyəм, əѕliɴdə нər αdαмı ɢülüşüмə lαyiq вilмirəм ! |
etdiyin gün acı nədir deyə anladım.
SeVgi(!!)WeRaBI [Off] (27.02.2015 / 22:43) Məɴdəɴ ѕorυşυrlαr ɴiyə вυ qədər ciddiyəм, əѕliɴdə нər αdαмı ɢülüşüмə lαyiq вilмirəм ! |
istəmişdin. İndi isə barışaq deyirsən. Unutma
hər doğan günəş bir gün batacaq.
SeVgi(!!)WeRaBI [Off] (27.02.2015 / 22:43) Məɴdəɴ ѕorυşυrlαr ɴiyə вυ qədər ciddiyəм, əѕliɴdə нər αdαмı ɢülüşüмə lαyiq вilмirəм ! |
susdu ürəyimdə ahların qaldı. Aramızda
ödənəcək tək bir hesab qaldı. Mən bağışlasam
səni Allaha nə deyəcəksən. Ürəyimə bir ah
borcun var əlbət bir gün ödəyəcəksən.
SeVgi(!!)WeRaBI [Off] (27.02.2015 / 22:44) Məɴdəɴ ѕorυşυrlαr ɴiyə вυ qədər ciddiyəм, əѕliɴdə нər αdαмı ɢülüşüмə lαyiq вilмirəм ! |
isə onun peşindəsən amma onu çoxdan itirdin!
SeVgi(!!)WeRaBI [Off] (27.02.2015 / 22:44) Məɴdəɴ ѕorυşυrlαr ɴiyə вυ qədər ciddiyəм, əѕliɴdə нər αdαмı ɢülüşüмə lαyiq вilмirəм ! |
vaz keçib mənə dönmək istəsən, bunu əsla
etmə çünki səninkinin bitdiyi yerdə mənimki
başlayacaqdır.
SeVgi(!!)WeRaBI [Off] (27.02.2015 / 22:45) Məɴdəɴ ѕorυşυrlαr ɴiyə вυ qədər ciddiyəм, əѕliɴdə нər αdαмı ɢülüşüмə lαyiq вilмirəм ! |
ayrılıq küləkləri. Gəl gör nə çox sevmişəm
səni.
SeVgi(!!)WeRaBI [Off] (27.02.2015 / 22:46) Məɴdəɴ ѕorυşυrlαr ɴiyə вυ qədər ciddiyəм, əѕliɴdə нər αdαмı ɢülüşüмə lαyiq вilмirəм ! |
bilmədim.
<< 1 ... 46 47 [48] 49 50 ... 72 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 3493 / 1576