Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
*Zinka* (16.02.2015/00:50)Senin xowuva gelib gelmemeynen deyil o gulmey iwaresidi okiwww?
Sevinc adama deyerler bu movzuda kadin qadin demeyin ne dexli o smayliki gulmeycun qoymamiwam men xowum gelir qoyuram gorursen hecne demedim ne uzadirsan?
Rehmettiyin_Nevesi (16.02.2015/00:53)Diyan bizdə bişirməyi örgənəydəəə Sən olmayanda neyniyəciy qaqa
Qaqa Men sizincun edirem ee :)) biwirib duwurub size teqdim edecem :))

Rehmettiyin_Nevesi (16.02.2015/00:53)Bizə balıq yeməyi yox onu tutmaqı örgəd Zimbabve atalar misalı
Qaqa Men sizincun edirem ee :)) biwirib duwurub size teqdim edecem :))

KoNCeNo (16.02.2015/00:54)Bes halvaaa
*Zinka*, Zinka meqa qurban sene bu zorlanan qiza bir deqelik sukut vereyun terk eleyeyunde burani basim agridi axi
))KoNCeNo (16.02.2015/00:53)Koncenocugum menimmm, Ondan soruw gor barmaginin ölçüsü neçedi??
Sabah burda ol deyerem basima derman axtarram sendeki oldurmusuzee hara gedirem tanisliq)))))))
Icimde mehebbet partlamasi var

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_SEVINC_ (16.02.2015/00:56)Esii onnan arxayinamda hemise sen bisirsen)))))
Bes halvaaa))
_K_O_T_İ_K_ (16.02.2015/00:55)Yaxsi Sirf senin xatirine sabah Inboxum adli Movzu acacam :)) qizlari biwirmey qaydalarin izah edecem :)))
Bizə balıq yeməyi yox onu tutmaqı örgəd Zimbabve atalar misalı
Rehmettiyin_Nevesi (16.02.2015/00:56)Indi coxx widdetlidi hamsin saba qadam
Koncenocugum menimmm, Ondan soruw gor barmaginin ölçüsü neçedi??Icimde mehebbet partlamasi var

<< 1 ... 7 8 [9] 10 11 ... 44 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 188

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!