Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
bal_qiz (24.12.2010/19:24)heda sende dimisende arxasiyca s0z kimse haqda.
Wefiw ele olub ki pise pis dimiwem uzde arxadada coxu pis diyib.axirda çoxluq azliqi ele pis cixarib)..
.gif)

X_mutant_X (24.12.2010/19:26)twk fikrincun.burda sohbet sennen getmir.umumen bele hereketin meqsedinnen,sebebinnen gedir..sence meqsed sebeb nedi?
Bismillah! Belelerine qeybet edenler deyirler, uzune gulub arxasiycan badalaq gelenlere. Qazanilan tek shey cehennem alovudu. Men kimsenin daliycan nese iw gormeyi sevmirem, eksine derhal biletini kes
bal_qiz (24.12.2010/19:27)virtual realliaq?mence virtual s0zu orda artiqdi. bunlar ele realliqdi hamisi
yox)virtual rialliqdan)
aha bilmirlerki, guvendiyim Allahdir, gozlerimi ve ellerimi Allaha baglamiwam...Bilmirlerki, mene hec bir ziyanlari deymez bunu derk etmirler...bal_qiz (24.12.2010/19:30)men beyem, dedim menden gedir? Sadece oz fikrimi bildirdim ve bir insan kimi bu meseleye munasibetimi bildirdim...
twk fikrincun.burda sohbet sennen getmir.umumen bele hereketin meqsedinnen,sebebinnen gedir..sence meqsed sebeb nedi?
bal_qiz (24.12.2010/19:30)ayi4ka meqsed ne ola bilerki?) s0z tapmiruq bawdiyiruq onnan bunnan daniwmagada
twk fikrincun.burda sohbet sennen getmir.umumen bele hereketin meqsedinnen,sebebinnen gedir..sence meqsed sebeb nedi?
meqsed y0xdu burda.sebeb var sebebde bekar4iliq.AYAN__ (24.12.2010/19:31)bura virtual sayildigicun ele didim)
virtual realliaq?mence virtual s0zu orda artiqdi. bunlar ele realliqdi hamisi
<< 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 14 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1023 / 374