canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

"""Yadima Gelir ki..........???? """
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (17.05.2019 / 12:20)
Deyim.da geleni de gedeni de. Biraz qeribe shey olub ama. Hele bunu.deyim qoy soyush, namehrem sheyler achig deyilmese de cemyetin shualtisina exlaqsiz sheyler sheyler sobetder ola biler. Yeni girmiyun, oxumuyun ne de mene qiymet vermiyun. Svoyskilerden bashqa, Men olara sobet eliyirem ) qal Tfu sikim.guya bir kelme.soz deyeceydim. Uje uzun oldi, bunu yazim sora onu yazacam. O rehmetdiy deyire bir kelme deyib soxub gedirsen ) onnan oldi lap). Soxdigca gedir da ama. Adama maragli gelir, baxmag istiyir gorum hara kimi getcey) neyse bunun putkasina stolba da salsun direnmez)
Bakida .ge.
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (17.05.2019 / 14:20)
Ay bleeeu). Men.movznunun.adin gorub ne yadima dushdi, bura girdim, ucun qoyib bashdadim hara geldi chixdi bu, a kishi, ay ushag) sobet zad sikdirmish uje) Yaziram, fikir gedir tezeden baxib pozub yene yaziram, poziram. Ne bilima, bu gedishnen hara gedirsuz bashim chixmir)
Zerer yox, olur bele sheyler) Yuxusuzlugdandi emicani.
Neyse e sizin.de gozuzu, beynuzu meshgul eliyirem bosh bosh sheylernen. Bele de guya burda nagayrirduz ki)
Ölüb iten yoxdi, salamatchiligdi axri. Olar getdi, biz de achig qalan gozumuzu de yumub yatirug. Vsyo )
___JeuX_D_enFaNTs___  ___JeuX_D_enFaNTs___ [Off] (17.05.2019 / 14:29)
Güclü müalicəyə ehtiyyacı var )
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (17.05.2019 / 18:53)
Hardan hara gelib chixmisham. Yuxusuzlugdan idi hamsi ). Aglim bashimdadi hemishe, prosta beden deyirdi etme, eleme). Neyse olmeeb ele.shey )
___QLamoR____  ___QLamoR____ [Off] (18.05.2019 / 21:29)
Uşaq vaxtı kəndə gedim inəyə minmək istəyirdim eşşəy əvəzinə dirəşmişdim qohumumuzla.
__DeFeND__YouR__SeLF__  __DeFeND__YouR__SeLF__ [Off] (19.05.2019 / 01:15)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
yadim qurudu )
1kimse  1kimse [Off] (19.05.2019 / 06:03)
yadima gèlir 5 yâşimdâ özümnèn 4 yaş böyük qaqaşin paltosunu gèyinib hèlè şèkildè çèkdirmèk istèmişèm.Aparib çèkdiriblèr.Şèkildè öz halimnan çox memnun olduğum görünür ))))
*BaSH_BeLaSI*  *BaSH_BeLaSI* [Off] (19.05.2019 / 22:30)
 Nə XoSHBəXTDiR o iNSaN Ki, öZ aYıBıNı GöRə BiLiR!!!
yadima gelir ki 2011 ci ilde men EBEDI YUXU Niki ile goruwdum ve bu chatda gorduyum en gozel qiz idi o
ZuZuLyA  ZuZuLyA [Off] (19.05.2019 / 22:34)
Siqaret qutularindan robot duzelderdik

Turbo saqqizi ceyneyerdik)

500 manata Bir Nizami deyerdiler.

Palciqdan tort bisirerdik,)

Yarpaqin arasina palciq qoyub dolma biwirerdik.

Atamin moskvici ise dusmeyende itelerdik))
Ну-ПоГоДи  Ну-ПоГоДи [Off] (19.05.2019 / 22:44)
 Yenədə deyirəm mən Zəfəran sən eşşək.!
Herşey yaxşı idi.
Наверх  Cemi mesajlar: 715

<< 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 72 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (2)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3470 / 1111