close
Sayta Daxil Olun!
Son 10 mövzu
Bilen varmi :))))Bizim vaxtıdı o söbətlər.. Yalniz-Xeyallar (24.02.2015/01:19)
Məktəbdə gələn kamisyanın adını eşidib, üzün görməyən var məndən başqa?? =))
İşdə hələdə bizi qorxuzurlar)men 11 il ne kamisiya gordum nede 11 il mwktebin remontu ucun yigilan pulun neticesini Hamı sabah desde olsun filan kes gelecek ay mellim bizede filan kes geleceydie dediler icaze alarsan sabaha )) duzdu uzunu heç görmedik.. ) ))))
Bidefe geldi bizim fizika dersinde mende kagizi defterin arasina qoyub kocururdum))
Birden kişi geldi başimin ustunde familiyamnan seslendi dik hoppandim qorxudan ki gordu) bizim nesilde dovlet işcisi cox idi familiyamizi hami taniyirdi kişi qayidib dediki sen filankeslerdensen men qorxumdan cvb vermedim muellim dedi beli onlardandi kişi uzume baxib guldu sonrada meni terifledi)))) __DeFeND__YouR__SeLF__ (21.09.2017/01:55)
))))Bidefe geldi bizim fizika dersinde mende kagizi defterin arasina qoyub kocururdum)) Birden kişi geldi başimin ustunde familiyamnan seslendi dik hoppandim qorxudan ki gordu) bizim nesilde dovlet iş
Yanarim yanarim o kecirdiyin heyecana yanarim
)))))__DeFeND__YouR__SeLF__ (21.09.2017/01:55)
))))Bidefe geldi bizim fizika dersinde mende kagizi defterin arasina qoyub kocururdum)) Birden kişi geldi başimin ustunde familiyamnan seslendi dik hoppandim qorxudan ki gordu) bizim nesilde dovlet iş
İmkan cırırda) | SuYa~*~HeSReT~*~GUL [Off] (22.09.2017 / 04:35)
|
Hə.Hər yerə gəlir o komisya, ama hələ gəlib çıxmayıb ) 
Cemi mesajlar: 32
<< 1 [2] 3 4 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 1028 / 808