Son 10 mövzu
SoyuS Soyen Xanima MuNasibetiniz Necedir ?)))Soyush agzima yarashmaya biler ama bezilerin uzunde mukemmel qalir Zarafata söyürse xoşuma gelir ama ciddi yox
Burda elələri varki zorla söydürürlər özlərinə. | Cnblue [Off] (28.02.2015 / 11:47)
|
Nece deyerler eleme, yeme!DİN@R@***@@@ (28.02.2015/11:47)
Burda elələri varki zorla söydürürlər özlərinə.
Bax xowuma geldi bu sozumBiri keçən defe yazıb mənə başqa saytdandı özde qızdıyeee . Özü direşdiki mənə söyüşden paltar tik . Mən neyləyimki mənde piçdim tikdim verdim dedim giyin di. DİN@R@***@@@ (28.02.2015/11:50)
Biri keçən defe yazıb mənə başqa saytdandı özde qızdıyeee . Özü direşdiki mənə söyüşden paltar tik . Mən neyləyimki mənde piçdim tikdim verdim dedim giyin di.
Yaxsi edirsen bacarana can qurban*__SeVgI_MeLeYi__* (28.02.2015/11:51)
Yaxsi edirsen bacarana can qurban
Hələ o sözüde burda başqa nik açıb qoyub profiləki mənə belə diyiblər.DİN@R@***@@@ (28.02.2015/11:54)
Hələ o sözüde burda başqa nik açıb qoyub profiləki mənə belə diyiblər.
Yeri gelende mende soyurem soyuwde burda oyrenmshem soymesen mumkun dogul zorda ediriy*__SeVgI_MeLeYi__*, Yox heləde xoşum gelmir söyüşden .ama burda elə materyalı bilinmiyenlər yazırki .xoş diyirsenki qırıl anlamır .axır söyüşden yiyib iqnora gedir. Uje son vaxtlar helələri söyüşden zaryatka yıgırlar. 
Cemi mesajlar: 989
<< 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 99 >>
Mövzunu yükleElave edilmiş fayl yoxdur
Forum
Forumda axtar
Yeniler yuxarı