💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat

angelozi_ (24.09.2017/01:06)bes neyse yazmiwdin
cvb. qaz eti sevmirem hele ilan qurbaga yediyini gozumle gormuwem ona gore men bilmesem yaxwidi kimde bilmey istiyir yaxwi edir ozu biler. day mene ele sozler dime xahiw

NeFesiM__oL (24.09.2017/01:06)o kerbubela diyende
Demedimki şille tepik davasındasan)yox söz güleşhdirirsende qızda deyirki menim dexlim yoxdu yeni senin sevgilin filan olmaq niyyetim yoxdu deyir qatıq ağdı sende deyirsen qaradı))
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (24.09.2017/01:09)Çoçuklar duymasında havuç vardıe belke bilesen deyirdi çoçuk olmak ne kötü bi şey çep telefonu diyorsun olmaz tilivzyon izleyim diyorum olmaz))
o kerbubela diyende men bilirem hansi mushibetinden daniwirsen uwagsan bilmersen;)
NeFesiM__oL (24.09.2017/01:15)sen fikir verme kimese) men burda fikir vermiwem anladigin cox wey var menem menem diyenlere nezeren.
Çoçuklar duymasında havuç vardıe belke bilesen deyirdi çoçuk olmak ne kötü bi şey çep telefonu diyorsun olmaz tilivzyon izleyim diyorum olmaz))İndi mende deyirem ne pis sheymish e ne deyirem deyirler

NeFesiM__oL (24.09.2017/01:15)he baxirdim ona
Çoçuklar duymasında havuç vardıe belke bilesen deyirdi çoçuk olmak ne kötü bi şey çep telefonu diyorsun olmaz tilivzyon izleyim diyorum olmaz))İndi mende deyirem ne pis sheymish e ne deyirem deyirler

~A_N_T_i_K__V_A_R~ (24.09.2017/01:17)Gönüll)) yazıq selamiye gün vermir indide çekilire o serail kanalD de gedir bazar günleri istesen bax yeni bolumleri)
he baxirdim onahele oxuyurduyehavaliyim havali havalibedim adim havuc kafali;))bax sen o serialda olsan olsanselaminin arvafi olarsan;)
angelozi_ (24.09.2017/01:16)Görürsüz ne deyir ? Gözüvüze su vurun)
sen fikir verme kimese) men burda fikir vermiwem anladigin cox wey var menem menem diyenlere nezeren.

NeFesiM__oL (24.09.2017/01:20)yo indi bawqa serialara baxiram
Gönüll)) yazıq selamiye gün vermir indide çekilire o serail kanalD de gedir bazar günleri istesen bax yeni bolumleri)
~A_N_T_i_K__V_A_R~ (24.09.2017/01:21)He mende rast düshende baxıram ona)
yo indi bawqa serialara baxirammeslen fazilet hanim ve kizlari;)