Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
~~~Ahu~~~ (24.02.2015/21:47)Mende dedim sozumu size..!!!!
Dedim sözümü
Rehmettiyin_Nevesi (24.02.2015/21:47)Bala sensen !
Yezne yeznedi bala.Bawqasindandi o
Eşşi yeri ged boşuna elimi yorub şərh yazıram . Gelecekde baldızıva da pis gözlə baxanlardan olacaqsanda yeqin .
Yalniz-Xeyallar (24.02.2015/21:47)Demeli yezneve sende başqa gözlə baxanlardansan yada olacaqsan )
Mende dedim sozumu size..!!!!
~~~Ahu~~~ (24.02.2015/21:50)Bilsen sen ve senin kimilərinin dusuncesi ile tanis olanda sen hele dunyaya gelmemisdin ay Aynursifet!!?
Bala sensen !Eşşi yeri ged boşuna elimi yorub şərh yazıram . Gelecekde baldızıva da pis gözlə baxanlardan olacaqsanda yeqin .
Qaldiki serhive + qoyulasi bir serh yazmamisan ki durum alqiwlayim
Ve de ki, men neyinki ozumun hetta bawqasinin qeyretine de canimi vererem Zato bilerem ki o dunyada meni "hicab tax Ora getme Adam balasi kimo geyin Oglanlarla lakkirti vurma" dediyime gore odullendirecekler.
Daniwanda heddivi bil sora daniw. Namusa bagli birr temadi bu oncun seni qinamiram
Nəfsinə məğlub olmaq,Azadlıq deyil...! |
Yalniz-Xeyallar (24.02.2015/21:29)kecmiwde qaynadilmiw sud emirdiler beyem?))))))))))))
Men
yaxsi baxmiram.... cunki indiki zamede hami ciy sud emib
Rehmettiyin_Nevesi (24.02.2015/21:54)Neçənci maskandı?))
Bilsen sen ve senin kimilərinin dusuncesi ile tanis olanda sen hele dunyaya gelmemisdin ay Aynursifet!!?Qaldiki serhive + qoyulasi bir serh yazmamisan ki durum alqiwlayimVe de ki, men neyinki ozumun
~~~Ahu~~~ (24.02.2015/21:58)Ay... Tanigim bidene maska sensen
Neçənci maskandı?))
Rehmettiyin_Nevesi (24.02.2015/22:00)Bildiklerini bölüş hamı bilsin
Ay... Tanigim bidene maska sensen
Onlayn Tanışlıq: 1024 / 625

Nəfsinə məğlub olmaq,Azadlıq deyil...!