canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

Dul Sevgili
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (10.01.2015 / 02:17)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Narmal
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (10.01.2015 / 10:47)
İsa peygəmbərin kinosundan bir epizod yadıma düşdü.....bir qadın günah işlədir nəsə (yadımda deyil neynədiyi)camaat yıgılır ki,onu daşa bassın,isa peygəmbər yaxınlaşır deyir nə olub burda,qəzəbli camaat bu qadının günahkar olduqunu və onun daşa basılaraq öldürülməyini tələb edir.isa peygəmbər:İlk daşı o insan vursun onun başına kimin ki,günahı yoxdu.

İndi bura baxdım o yadıma düşdü.kimsə gedib qisməti talehi alinmiyıbsa,əri rəhmətə gedibsə,icib alkaş olubsa və s səbəb müxtəlif ola bilər,o qadın ayrılıbsa niyə o insanlar aşaqliyır onu?.niyə üstdən aşaqı baxılır ona
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (16.01.2015 / 02:06)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Black_Attack  Black_Attack [Off] (16.01.2015 / 05:59)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
_K_O_T_İ_K_ (10.01.2015/10:47)
İsa peygəmbərin kinosundan bir epizod yadıma düşdü.....bir qadın günah işlədir nəsə (yadımda deyil neynədiyi)camaat yıgılır ki,onu daşa bassın,isa peygəmbər yaxınlaşır deyir nə olub burda,qəzəbli cama
cox pis sitat gətirmisən cox pis fikir bildirmisən indi bu sitatın hec yeri yoxdu
onlinedə 5 dənə qız nikinə yaz. 3. ü gəlin cıxacaq 2 sidə podvapros
3 də eyni sözü deyəcək ərim pisdi ə bunun icin sikim mən uje 5 6 ildi burdayam ərim yaxşıdı mən qəhbəyəm deyən gəlin görmədim

bax belə yazılarda elənci qəhbələrə povd verir. 1.
2 əlində flajok olur sabah ayrılanda mən namusdu qadın idim ərim məni boşadı
3və belə yazılarla səni elə borclu cıxarır ki sən bu fikirlərnən onu almaq niyyətinədə düşərsən
4.səmimisən ürəyün yumşaqdı və.s Ramin özüncün kimlərəsə fitva verəcək fikirlər dimə mənnən sənə məsləhət
Реssimist89  Реssimist89 [Off] (16.01.2015 / 10:42)
Real heyatda da burda da bele sheye niyyetim yoxdu,olmayib...
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (16.01.2015 / 10:45)
Black_Attack (16.01.2015/05:59)
cox pis sitat gətirmisən cox pis fikir bildirmisən indi bu sitatın hec yeri yoxduonlinedə 5 dənə qız nikinə yaz. 3. ü gəlin cıxacaq 2 sidə podvapros3 də eyni sözü deyəcək ərim pisdi ə bunun icin sikim
Yaxşı qaqa.
aradaSIRADA  aradaSIRADA [Off] (16.01.2015 / 19:37)
 ღ• •ღ TaNiDiGiM KiMi QaLSaYDiN DuWuNDuYuN KiMi SeVeRDiM ღ• •ღ
Normal))
*_*BateeL*_*  *_*BateeL*_* [Off] (16.01.2015 / 19:51)
Dulla oglanin derdi mene qalmayibki Ozleri hell etsin )
~~~Ahu~~~  ~~~Ahu~~~ [Off] (16.01.2015 / 21:54)
Ele boşanmış qadınlar varki gül kimi oturub. o mindene oğlanla danışan qızlardan yaxşıdı bu ...boşanıb təmiz oturubsa onunda ikinci defe sevilmeye haqqı var .fikrimce...
_K_O_T_İ_K_  _K_O_T_İ_K_ [Off] (16.01.2015 / 22:28)
Heyif ölənin canınnan
Наверх  Cemi mesajlar: 80

<< 1 2 3 [4] 5 6 ... 8 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

Elave edilmiş fayl yoxdur

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 3735 / 1156