Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
KoNCeNo (29.12.2015/02:14)Buyur baci buyur helppppp me deyib qiwqirasim var))
Komey eliyim?)))
Rehmettiyin_Nevesi (29.12.2015/02:14)Yo heyqi Geru nu heyqi sevecem
Olardı daa qaqavın çox demirem 2-3 il evvelki vaxtları ) yığıb yığışdırardımBu bir ilde dollar iki defe qalxdı deye bir az söz bazamda durğunluq var :)Roma gir online qız göster mene Nikin de Girim eş

O sayilmir onnan sorakilarnan Bawdiyaq

Gozle Baxim Onlineye ))))
Kakтus və Lavinia |
_GeRuA_ (29.12.2015/02:15)Qalacam Adsiz) o sozude hec bir qiz demiyecek)men sozumde sadiqem)amma sende sozuvu yimeya)
Bextiyar ele belede qal onda)yeni hec 1 qiz demeisn ki Bextiyar mene podxod edib)
_K_O_T_İ_K_ (29.12.2015/02:14)Eceline susamissin)
Deyesen Piccadan Zelen gedir yaxwi tort alib gelerem :-/
Kakтus və Lavinia |
MiLYoNDa1oQLaN (29.12.2015/02:14)
Çiñde ite tôkdü qiz bir kamaz yüklüyüm naval getirim bowaldim foruma) padxod eliyün)))bes manat bees manat eliyen çin qizdarini tutmaq asandi))

Rehmettiyin_Nevesi (29.12.2015/02:14)O defe bir qiz Girib anketime baxir.
Olardı daa qaqavın çox demirem 2-3 il evvelki vaxtları ) yığıb yığışdırardımBu bir ilde dollar iki defe qalxdı deye bir az söz bazamda durğunluq var :)Roma gir online qız göster mene Nikin de Girim eş
Yazdim ki,Az yekebaw Nolub Taniw Olmaq istirsen Mene qayitdi ki,Mennen Taniw olmaq Senin Bawincun deyil

9 cu sms de Uje Vatsapin Aldim
Xasyetim kesilsin 
DerSkiY_ (29.12.2015/02:16)Yox narahat olma heqiqeten kimseyle danismayacam cunki meqsedim o deyil burda sadece forum oxu zalindan maraqli geldi.ama sexsi hamiya baglidi yeni oglanlara.men sozumun agasiyam))ad demisken Nergiz ama hami Nara deyir )
Qalacam Adsiz) o sozude hec bir qiz demiyecek)men sozumde sadiqem)amma sende sozuvu yimeya)
_K_O_T_İ_K_ (29.12.2015/02:16)Adeee indi fikir verirem ee _GeRuA_ ereb dilinden tercümede Rehmettiyin_Nevesi demekdi İnammırsuz "El Gap Gop" kitabı 141ci sehife açın baxın
Yo heyqi Geru nu heyqi sevecemO sayilmir onnan sorakilarnan Bawdiyaq
Gozle Baxim Onlineye ))))
Ala yazdığı her sitatdan Qismetim iyi gelir Prosta imkan vermirsüz
Kakтus və Lavinia |
_GeRuA_ (29.12.2015/02:18)He wad oldum Nergiz)
Yox narahat olma heqiqeten kimseyle danismayacam cunki meqsedim o deyil burda sadece forum oxu zalindan maraqli geldi.ama sexsi hamiya baglidi yeni oglanlara.men sozumun agasiyam))ad demisken Nergiz a
Rehmettiyin_Nevesi (29.12.2015/02:18)Seni koteklemek isterdim ciddi deyirem.
Adeee indi fikir verirem ee _GeRuA_ ereb dilinden tercümede Rehmettiyin_Nevesi demekdi İnammırsuz "El Gap Gop" kitabı 141ci sehife açın baxınAla yazdığı her sitatdan Qismetim iyi gelir Prosta imkan ve
<< 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 207 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1039 / 1562

Kakтus və Lavinia