Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
_K_O_T_İ_K_ (29.12.2015/02:42)Hele bayaq dedim ki ureyim xestedi meni bu qeder guldurme)))))))
Bidene He de....Sencun gedim Afrikadan Banan Tailanddan Papaya Alim getirim

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Menede bir tikesiin verïn meselçün üreyin)
_GeRuA_ (29.12.2015/02:40)Seni gorende Sene qarwi Olan sevgimden Demek istediyim Sozler Yadimdan ci ci ci x ci tfu unutdum ....
Bogazdan yuxari deyilen sozler kulek kimi eser kecer)

KoNCeNo (29.12.2015/02:42)Dilencini soyeni neynirem cixarib pul verse deyerdim he ne gozel insafi var))
Insanliqina soz ola bilmez yolda dilenci gordu ureyi agrisada soymese kecmez
Ramin get qız tut refiqesi de olsun :((
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_GeRuA_ (29.12.2015/02:42)Az esas odu men taniyiramda mene demedin sene hevale etdim men deyirem o az derskiy esebi adamdi birde gordun kulqabi basinda yalli gedir
Koncim men onu tanimiram kierskiy kimdi?)
Kakтus və Lavinia |
KoNCeNo (29.12.2015/02:44)Palaskatdama burdayam))))
Az esas odu men taniyiramda mene demedin sene hevale etdim men deyirem o az derskiy esebi adamdi birde gordun kulqabi basinda yalli gedir
_GeRuA_ (29.12.2015/02:43)Sen Azerbayvanin polisi kimisen Seni gorende Az qalir ureyim Dayana
Hele bayaq dedim ki ureyim xestedi meni bu qeder guldurme)))))))

Rehmettiyin_Nevesi (29.12.2015/02:44)Ae Diyan Hara gedirsen
Fiso Söybete pul girdise biz kasıb-kusubun üzüne baxan olmaz Men gettim :((Ramin get qız tut refiqesi de olsun :((

<< 1 ... 82 83 [84] 85 86 ... 207 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1035 / 1409

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine
erskiy kimdi?)