Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
_K_O_T_İ_K_ (20.07.2016/07:06)uşaq olmamsan ala?)
Ala o ne dvijeniyaymiw elirmiwsen mende seni zaptali kiwilerden bilirdim )
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
Inci-cicek (20.07.2016/07:13)ne menada, ?)[/b]
Ureyim sixildi....bizdere yazigun grlmir de senin he? Ozde bu isdide))))
_K_O_T_İ_K_ (20.07.2016/07:06)uşaq vaxdı plasteşinin içine girirdün, men mağıl böyümüşem, sen helede plasteşinin içindesen, )
Ala o ne dvijeniyaymiw elirmiwsen mende seni zaptali kiwilerden bilirdim )
MiLYoNDa1oQLaN (18.07.2016/21:52)Oynammiwam kentde bunu
şeherde böyüyen uşaqlar bilmez), men bir müddet kende yaşamusam uşaqvaxdları, demek bir cola ya fanta qutusudu, bir böyük quyu qazilir fanta icinde batan qeder her uşaqinda elinde bir aqac olur qutunu
Bir defesinde aqaci qaba vurmaq evezne uwaqin gozne vurdim, gozu bawi partladi))))
MiLYoNDa1oQLaN (21.07.2016/00:30)Bizde ele bilirdiy Cavid Tanknan Nebilim S400 raketderiynen qilincan top tufengnen Oynuyurmuw )
uşaq vaxdı plasteşinin içine girirdün, men mağıl böyümüşem, sen helede plasteşinin içindesen, )
Benowe nedi Fiso Zaptali statusun aldiq elinen senin )
<< 1 ... 60 61 [62] 63 64 ... 88 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1079 / 3800

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine