Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine |
@-EkSpErD-@ (21.07.2016/01:41)Qonşuda Asif deyen var, bunlar menden bir neçe yaş böyükdü, neise usaq vaxdı axlım az kesirdide, bunlar oynuyurdular mende qıraqdan baxırdım, neise bu Asif çomağnan vurup sifetimi açmışdı, )
Oynammiwam kentde bunuBir defesinde aqaci qaba vurmaq evezne uwaqin gozne vurdim, gozu bawi partladi))))
.gif)
Yss (23.07.2016/13:49)Shirin neneler sayesinde)
Nenem her gece nagillar danishardi..Nagillarindan bir Yel baba olardi) Hemin bu Yel baba gelib seherler yorganlarimizi ustumuzden atardi) Bu nagil mene vahimeli gelerdi.Berk-berk yorgani tutardim) Nec
Yss (23.07.2016/13:49)Sende nenenn Ancaq Ujas Janrinda Nagillar daniwirmiw sene )
Nenem her gece nagillar danishardi..Nagillarindan bir Yel baba olardi) Hemin bu Yel baba gelib seherler yorganlarimizi ustumuzden atardi) Bu nagil mene vahimeli gelerdi.Berk-berk yorgani tutardim) Nec
Arada deyerdin Melodrama,Vestern,Priklyuceniya Romantika Janrinda Zaddada daniwardida)
_*AY*_ (24.07.2016/18:58)Menede de o duzlerden.
Vaxt var idi men duz dimiwdim.duzde cixdi.
Indi isa hemin stadion stayanka olub pawdi) bir uwaq elinde top orada oynuya bilmir) hem yerde yoxdu mawin elinen)
<< 1 ... 61 62 [63] 64 65 ... 88 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1079 / 3801

miLyonLαrın içinden seçiLmek üçün miLyonLαrı qurbαn vermeLisen, sαdece bir neferin xαtirine