Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность. |
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
Black_Attack (31Gecikdin ))2017/15:24)
Nə baş verir
NeFesiM__oL (31Danış görüm cəld ol)2017/15:24)
Gecikdin ))
Heç Bir Dil Hesreti İzah Edecek Qeder Güclü Deyil,Buna Görede İnsan Darıxdıqca Sessizleşir.. |
Black_Attack (31Dalashdılar söyüshün biri bir qepik bashımı götürdüm qaçhdım sonrasını görmedim)2017/15:26)
Danış görüm cəld ol)
NeFesiM__oL (31Nə davaşmağı.bi şeyki Elxan onu tapdıyar .vortualda asın kəsməknən deyilki mən Elxanı real tanıyıram 4 ildəm coxdı2017/15:30)
Dalashdılar söyüshün biri bir qepik bashımı götürdüm qaçhdım sonrasını görmedim)
Black_Attack (31Nem eshi kor kor gör gördüde2017/15:32)
Nə davaşmağı.bi şeyki Elxan onu tapdıyar .vortualda asın kəsməknən deyilki mən Elxanı real tanıyıram 4 ildəm coxdı
NeFesiM__oL (31Nəyi gördün mən görmədim? Sən mənim görən gözüm dörsən az?)davay danış görüm2017/15:33)
Nem eshi kor kor gör gördüde
Black_Attack (31Az özünsen redd olginen2017/15:34)
Nəyi gördün mən görmədim? Sən mənim görən gözüm dörsən az?)davay danış görüm

NeFesiM__oL (31Qudurdun bala2017/15:36)
Az özünsen redd olginen
Bir kishinin namusu Sözleridir. Onlar da yalansa, o kishi namussuzun önde GeDenidir.! |
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1085 / 2455

Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
2017/15:24)