canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

gulmeli sohbetler hekayeler
@Manitou@  @Manitou@ [Off] (08.01.2018 / 20:29)
Bir gun meshede dovshan begemontu soyub qachir. Begemont dushur dovsahnin daliyca. Dovshan gedib bir borunun ichine girir begemontda girmek isteyende bashi ilishib qalir boruda. Dovshan o biri terefden chixib gelib gorurki begemontun bashi qalib boruda gotude qalib cholde. Dovshan baxir begemontun gotune deyirki ala ne zor yumru yeke gotu var. Neyse keche bilmir begemontun gotunnen begemonta shepliyib gedir. Biraz kechir tulku gelir gorur begemontu. Sorushurki ne meseledi? Begamont bashina geleni tulkuye danishir. Tulkude fikirlisherki yobana bleet dovshan bunu qayiribsa men niye qayirmiyiki. Tulkude bunu qayirib gedir. Biraz kechir canavar gelir. Canavar deyirki bu ne viddi nosh bura girmisen. Begemont deyirki bes dovshan meni soydu qachdi dushdum daliyca geldi bura girdi, men girmek isteyende ilishdim qaldim burda. O da meni qayirib getdi. Sora tulku geldi ona bashima gelenleri danishdim o da shepliyib getdi. Canavar fikirleshirki yobana qashqaldag bleet eger dovshanla, tulku bunu q...
Ardını oxu >>
deyiş. @Manitou@ (08.01 /20:32) [1]
papatya24  papatya24 [Off] (09.01.2018 / 09:43)
-
Black_Attack  Black_Attack [Off] (09.01.2018 / 14:14)
 Три вещи никогда не возвращаются обратно: Время, слово, возможность.
papatya24 (09.01.2018/09:43)
-
Babat gülürsəna deyəsən kölnüvü acdı))))
A_M_I_G_O  A_M_I_G_O [Off] (09.01.2018 / 15:22)
)))
***OnLy_giRL***  ***OnLy_giRL*** [Off] (09.01.2018 / 21:07)
 YoU arE sOmEoNE iN tHe wOrLd ,bUT fOr sOMeoNE yoU arE thE wOrLd.!
Loving every moment
~A_N_T_i_K__V_A_R~  ~A_N_T_i_K__V_A_R~ [Off] (09.01.2018 / 21:10)
 BiLiReM, SeN MeN BiLDiYiM, QiZLaRDaN, DeYiLSeN!!!
papatya24 (09.01.2018/09:43)
-
Perlavista  Perlavista [Off] (01.03.2018 / 04:23)
Foruma bax gul)
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (02.03.2018 / 23:04)
hekaye zad deyemmerem. bashima geleni deyim da. ogun yas yeri var ora getmishuy vezyetimiz de qeshey. molla Mubariz var evvel hal ehli olub indi molladi) bizi de qeshey taniyir. bizim gunumuzu gordi ortada ishdiyen ushaga dedi ki sen canun o lepeden shirniyatdan qoy bularin qabagina yesinner)) ozude mikrafonnan) magarda haminin bir annig fikri bizde oldu, biyabr oldug)
Perlavista  Perlavista [Off] (03.03.2018 / 12:59)
))
Desert Rain  Desert Rain [Off] (03.12.2018 / 22:19)
 Qara yazı mənəm hər birinizdən narazı özündən razı mənəm ...
Ozumnen diyimde bidefe cildaqa aparib usagligda usaglig diyende lap cavan vaxtlarim))) nənəm məni maştağaya . Yaşlı arvaddi nəysə . Özümü pis hiss elirdim nənə dedi yəqin qorxmusan oturdum bu qadın pambığ fason birşeyi yandırdı söndürdü bədənimə toxundurdu heçnə hiss elemedim arvad bidenede yandırdı busefer közü qala qala basdı bədənimə yenə heçnə hiss elemedim . Elebil arvadin beyni çöndü senol)) necə yəni hiss eləmir zad bidende yandırdı yenə basdı busefer yana yana Ətağa ((( heçnə axirincida dil açanda dediyim birnci sözdə yadıma düşdü ((
Наверх  Cemi mesajlar: 120

<< 1 ... 10 11 [12]

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (6)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4124 / 1404