canimaz.com
Sevgi qocalmaz, yalnız qalınmaz!
Daxil ol Qeydiyyat
Sayta Daxil Olun!
İstifadeçi Adı ve ya ID:

Şifre:

Meni xatırla | Qeydiyyatdan keç
Şifreni unutdun?

Son 10 mövzu

gulmeli sohbetler hekayeler
Bir-dost  Bir-dost [ON] (23.08.2016 / 18:33)
Üç ortayaşlı qadın görüşür. Rəfiqələr. Oturub söhbət edirlər. Üçünün də qızı olur. Biri deyir ki:
- Qızım elə zirəkdir. Bir şirkətdə katibə düzəldi. Müdiri bunun işin elə xoşladı ki, başladı axşama qədər saxlamağa. Sonra maaşın artırdı. Sonra maşın aldı. Sonra ev tutdu. Hərdən gecə də qalıb işləyir, hərdən səhər müdiri evə gətirir. Qızım yaxşı qazanır, amma yazıq əldən düşür.
İkinci deyir:
- Mənim də qızım belədi. Bir şirkətə müdirə assistent düzəldi. Müdir bunun işin o qədər bəyəndi, maaşın artırdı. Sonra başladı xaricə gedəndə özüylə aparmağa. Sonra ona maşın aldı. Sonra ev tutdu. İndi hərdən yazıq düz səhərə qədər müdirinə kömək edir. Amma maaşı yaxşıdır.
Üçüncü dinmir. Rəfiqələr soruşur ki, bəs sənin qızın neynir. Üçüncü deyir:
- Vallah, q..bə olmağına, mənim də qızım q..bədi, amma mən sizin kimi mədəni danışa bilmirəm...
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (12.11.2016 / 02:36)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
)))))
SiSeRoN  SiSeRoN [Off] (12.11.2016 / 08:34)
)))
Usi_Musi_pusi  Usi_Musi_pusi [Off] (12.11.2016 / 09:37)
))))
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (12.11.2016 / 10:06)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
))))))))))))))))))
~Aykam~  ~Aykam~ [Off] (12.11.2016 / 10:29)
 eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
İki dost bir gün görüşürlər, və dostlardan biri deyir:

- Dünən bi dənə yuxu görmüşəm, yuxuda sən balın içinə düşmüşdün mən isə po…

+ Yuxun əladı ki…

- Amma yuxunun sonunda bir-birimizi yalıyaraq təmizlədik…
KoNCeNo  KoNCeNo [Off] (12.11.2016 / 21:51)
 ,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!
Axod yoxdu yazmaqa
~_DemounT_~  ~_DemounT_~ [Off] (23.11.2016 / 10:48)
Bir gun Gulbaba oturur kuchede bir dene qiznan oglan qol qola kechir bunun yaninnan geyim kechimleri de nese yerinde olmur, Gulbaba marig verir bulara. oglan deyir ne var neye baxirsan, Gulbala deyir gedun gedun hele size daldan baxacam))
EVAMELISSA  EVAMELISSA [Off] (23.11.2016 / 11:46)
Bir oqlan bir eli ile qizi qucaqlayib , o biri eli ile mawin sururolis qiwqirir iki elli yapiw.Oqlan deyir bes maşini kim sursun ???
Usi_Musi_pusi  Usi_Musi_pusi [Off] (23.11.2016 / 12:29)
Guleyen deyilem. )
Наверх  Cemi mesajlar: 120

<< 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 12 >>

mesajı filterle
Mövzunu yükle

topikdeki fayllar (6)

Forum
Forumda axtar

Yeniler yuxarı
Onlayn Tanışlıq: 4129 / 1474