Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
FuLLiTo (18.07.2017/02:15)ay mene indi catire sen başqa beceden danişirsan)))
keflənib eləməzsən sonra ? . )
Ayda yoxe istemedim burda doludu onan )
Meşeye agac getirmiyeceksenki))
__DeFeND__YouR__SeLF__ (18.07.2017/02:39)Sən hələ də temada deyilsən . Dayan izah edim . ) " Kefli beçə " yemək adıdır . Toyuq şərabda bişdiyinə görə adına kefli beçə deyirlər . Googledə adını yazıb reseptinə baxa bilərsən . )
ay mene indi catire sen başqa beceden danişirsan)))Ayda yoxe istemedim burda doludu onan )Meşeye agac getirmiyeceksenki))
O qeder guclu ol ki,kimse senin sakitliyini poza bilmesin.... |
__DeFeND__YouR__SeLF__ (18.07.2017/02:39)Sen ne bawa duwdun sen cani
ay mene indi catire sen başqa beceden danişirsan)))Ayda yoxe istemedim burda doludu onan )Meşeye agac getirmiyeceksenki))

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
FuLLiTo (18.07.2017/02:43)utanmaq smayliki))))
Sən hələ də temada deyilsən . Dayan izah edim . ) " Kefli beçə " yemək adıdır . Toyuq şərabda bişdiyinə görə adına kefli beçə deyirlər . Googledə adını yazıb reseptinə baxa bilərsən . )
Oldum yere girdim))
asimka (18.07.2017/02:48)az men qiz başa duşdum())
Sen ne bawa duwdun sen cani
__DeFeND__YouR__SeLF__ (18.07.2017/02:54)Yaxei oglan deyilsene antikvara deye deye ozun ondan beter qiz fikirlewirsen uje
az men qiz başa duşdum())
)))))))) eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
asimka (18.07.2017/02:55)heqiqetende)) yaxşiki deyilem)) amma istiyerdim olum) oglan olmaq başqadiye vallah)
Yaxei oglan deyilsene antikvara deye deye ozun ondan beter qiz fikirlewirsen uje))))))))
__DeFeND__YouR__SeLF__ (18.07.2017/02:58)Az oglan olsan gunde biri mamasini goturub gelecekdi qapiniza sen cani
heqiqetende)) yaxşiki deyilem)) amma istiyerdim olum) oglan olmaq başqadiye vallah)

asimka (18.07.2017/03:01)he vallah))
Az oglan olsan gunde biri mamasini goturub gelecekdi qapiniza sen cani
Samiri oterdim)))
__DeFeND__YouR__SeLF__ (18.07.2017/03:06)Samir burda olsa deyerdi adim cixibe
he vallah))Samiri oterdim)))
)))<< 1 ... 24 25 [26] 27 28 ... 78 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1020 / 685

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...