Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
~_DemounT_~ (01.05.2018/16:40)Urek iynesi deyil .davlenya yenibse o iyne vurulurki davlenya yukselsin.
Kafeyjn nedi. Urey iynesi?
bir nov tezyiq yukselden
ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!! |
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
men hele etmiwem tezyiqi 60-40 olan xesdelere vururam onu bir az sora yukselir))
ALLAHIM məndə elə xəzinə varki səndə olmayan...mənim xəzinəm səninkimi ALLAHIMDIR!! |
))) Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |

Allah~Tekdi (01.05.2018/20:16)Düz
DİN@R@***@@@, yox ureyim qurban kafeyin ureyucundur piripatkalarda panik atak) ve urey teziqi awaqi olan zamani isdifade olunur .
)) Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
Allah~Tekdi (01.05.2018/20:57)Seytoww bes keyfin qaldirmaqcun vurulanda beyine qan sizmiceykii))
DİN@R@***@@@, boooy az beyine qansizmadan oldurersen adami))
manyaakkk praktikadsn kecirilmiw bir weydide
)))<< 1 ... 56 57 [58] 59 60 ... 78 >>
Mövzunu yükleYeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1021 / 746

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!