💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat

Efsane55 (06.05.2016/22:33)bes sen bulvar ishciulerine pul veren bir qiz indi palajenniye baxammirsan?
Menlik deyil )

KoNCeNo (07.05.2016/01:38)Bugun onu fikirlesmisem etaga ayin tarixin sorusdular 9 u yadima dusdu guldum sora kovreldim)
Konceno gedir falci deyib ki,9-na kimi olecek

ceza12 (07.05.2016/01:39)He valla mamaya deyib ki,bir balandan nigaransan hemise ona gore narahatsan mamada hemise mene gore narahatdi nedense hec o birilerle bu qeder maraqlanmir Allah haqqi telefonum casa sonulu ola vaxsey ozune yer tapa bilmez he falcida deyib ki,narahat oldugun balanin basinda qaranliq is var facie gorurem arvad bir gune qalmisdi adamin psixologiyasin zay edirde bu warlatanlar teeessuf ki,evde olnamisam payin vererdim))))
Bugun onu fikirlesmisem etaga ayin tarixin sorusdular 9 u yadima dusdu guldum sora kovreldim)
KoNCeNo (07.05.2016/01:44)senol 2008 de. seni gelen il picaqnan oldurecekler sobeti yadima dushdu)))
He valla mamaya deyib ki,bir balandan nigaransan hemise ona gore narahatsan mamada hemise mene gore narahatdi nedense hec o birilerle bu qeder maraqlanmir Allah haqqi telefonum casa sonulu ola vaxsey

Black_Attack (07.05.2016/01:45)Senede falci demisdi?)))))
senol 2008 de. seni gelen il picaqnan oldurecekler sobeti yadima dushdu)))