Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
**__** (11Men de he c ne elemirem ozu tebieten gurdu. Amma payizda tokulur. Isdirem. Beynime batib nese2016/10:51)
Inci-cicek, Menimde sacim tokulur hemiwe yaqlardan maskalardan istifade edirem.axir vaxtlar bow buraxdim.direm gorey Dinow diyen. Nece olar
~Aykam~ (11Mumiyani meslehet bilmirsen? O asandiyee. Yag mag meni kimi tembellercun dor )))2016/10:55)
qizlar yaglari qarişdirin icinede perec nastoykasi tokun başinizda saxliyin super efekti var istesez yaglarin adinida yazim?))))
eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN... |
~Aykam~ (11Men taparam taniw var apteklerde. Qiymetin bilmirsen2016/11:37)
bilirem yaxşidi amma nostoyaşisini tapsan apteklerde tabletkadi terkibide ximikatdi men nece defe axtarmişam altaysi mumiya var o lap gozeldi medesinde yara olanada onu yazirlar bide poroşok edib krem
~Aykam~ (11Uadunde ad famili nece yazilib bi dene deqiq onu yaz vsyo el cekim sennen )))2016/11:41)
Orda yo bilmirem) amma burda tabletkasi ucuz olur amma ozu bahadi
**__** (11Tam kecellew sora ozum sevecem seni )2016/10:51)
Inci-cicek, Menimde sacim tokulur hemiwe yaqlardan maskalardan istifade edirem.axir vaxtlar bow buraxdim.direm gorey Dinow diyen. Nece olar
QOy menen bawqa Sene baxan olnasin Rahat gedim iwimin gucumun daliycan )
Elave edilmiş fayl yoxdur
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 718

eTRaFiMDaKi "HeRKeSi" QiSQaNMa....oNLaRiN "HeCH KeS" oLDuGu YeRDe SeN HERSHEYIMSEN...
2016/10:51)