💎 Saytın ən varlısı ol: De_Piero - 23 manat
Rehmettiyin_Nevesi (21.04.2015/00:10)Ok...
Icinden xeberim yoxdu "Pulveren" deyir zeng catmadisa Demeli her seyi salamattiulu da ona gore verir

Rehmettiyin_Nevesi (28Burdasan Zaalim?2015/00:36)
Burnuna istior püsgürdüb askıraq komasına salmaq

_K_O_T_İ_K_ (28Meee deyirsen zalım? Aye mehlede menim adıma "merhemet" heykeli ucaldıblar. Qarğalar başına sıçır. Sen mee zalım diiirsen?2015/00:44)
Burdasan Zaalim?

Rehmettiyin_Nevesi (28Gel Iw Birliyi quraq.2015/00:48)
Meee deyirsen zalım? Aye mehlede menim adıma "merhemet" heykeli ucaldıblar. Qarğalar başına sıçır. Sen mee zalım diiirsen?Elidirem :)

_K_O_T_İ_K_ (28Xalaoğlu dublaj zad problem deil ee Ama açığı heftede 12 saat boş vaxtım olur. Onu da uşaqlarnan çay içirem. İnşallah 2 ay sonra boş bekar olacam. İstesen onda canla başla sene adamı gülme krizine soxan dublajlar hazırlayaram.2015/00:49)
Gel Iw Birliyi quraq.Zarafatsiz Sikey Cevirey Yutubu.Kanal Yaradaq Dublaj Zad Eliye Bilirsen?

Rehmettiyin_Nevesi (28Bow Vaxtin Olsa Kanal Duzelderiy Orda Maraqli Dublajdar Eliyeriy.2015/00:52)
Xalaoğlu dublaj zad problem deil ee Ama açığı heftede 12 saat boş vaxtım olur. Onu da uşaqlarnan çay içirem. İnşallah 2 ay sonra boş bekar olacam. İstesen onda canla başla sene adamı gülme krizine sox

Ki Bunlari Taniyiriq Bir Saytda Olmuwuq Zad )))
Rehmettiyin_Nevesi (28Ordaki Videolari Gormusen?2015/00:52)
Xalaoğlu dublaj zad problem deil ee Ama açığı heftede 12 saat boş vaxtım olur. Onu da uşaqlarnan çay içirem. İnşallah 2 ay sonra boş bekar olacam. İstesen onda canla başla sene adamı gülme krizine sox