Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
_K_O_T_İ_K_ (28Qaqa İnstaqramda sehifem var idi 67k . Arada öz şekillerimi atırdım baxırdım ki Direct cırılır :)) Qızlar şekillerin atırdılar Day 17-27 arası ne sort desen açıq ve qapalı tipli qızlarım var idi. Doymuşam men :) diyetadayam. Onda qaqa Yayda Allah qoysa açarıq. Ama youtube yox İnstaqram açaq .2015/00:56)
Ordaki Videolari Gormusen?Wit Wit 70% i duwuydu.Maraqli Weyler Duzelde Bileriy.
Rehmettiyin_Nevesi (28Instaqramda Kimdi Baxan Yutub Yaxwidi.2015/00:59)
Qaqa İnstaqramda sehifem var idi 67k . Arada öz şekillerimi atırdım baxırdım ki Direct cırılır :)) Qızlar şekillerin atırdılar Day 17-27 arası ne sort desen açıq ve qapalı tipli qızlarım var idi. Doym
_K_O_T_İ_K_ (28İnşallah ederik qaqa. Problem yoxdu . Ama vidyoları falan düzüb qoşaram Yerleşdirmekdi Commentlere cavab yazmaqdı falan senlikdi. Çünki bezmişem qızlardan etağa. Bir az özüme vaxt ayırıb insan olduğumun ferqine varmaq isteyirem2015/01:07)
Instaqramda Kimdi Baxan Yutub Yaxwidi.
Rehmettiyin_Nevesi (28Gozelliyin bawiva beladida2015/01:24)
İnşallah ederik qaqa. Problem yoxdu . Ama vidyoları falan düzüb qoşaram Yerleşdirmekdi Commentlere cavab yazmaqdı falan senlikdi. Çünki bezmişem qızlardan etağa. Bir az özüme vaxt ayırıb insan olduğum

.okPretty_Woman (28Sen Çox qeşeng insansan ee Bilirsen? Doğurdan xetrini çox isteyirem.2015/01:52)
her gunum ferqli acilir.
Eger Konçeno olmasaydı seni severdim
Pretty_Woman (28Olar bi dene dost kimi qucaqlayım seni?2015/01:56)
Rehmettiyin_Nevesi, tewekkurler))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
Rehmettiyin_Nevesi (28Pissssssssssss2015/01:56)
Sen Çox qeşeng insansan ee Bilirsen? Doğurdan xetrini çox isteyirem.Eger Konçeno olmasaydı seni severdim

Onlayn Tanışlıq: 1020 / 657

2015/00:56)
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!