💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 21 manat

NoreN (11.07.2015/21:06)Caaaaannnn olsun teki . Şükürlər olsun ömür versin Allah anana. Amin . Ama saqkən rehmət qazanmaq daxa yaxşıdı
..... AYDAA ( siz sehv anlamisiz .. Menim Anam sagdi.. O Sheri bir usaq yollamisdi Mende bura kopy etdim .. Bele menim valideyinim ( ana ) sagdir.. REHMETE GETMEYIB....Yanu bele diqqat ucun coox saq o

DİN@R@***@@@ (11.07.2015/21:22)Inan ki vallah ele pert oldum ele utandim :( man indi oxudum bu ' Rahmat deyiblar ' .. Lakin eyib etmaz bilmadan olub ..
Caaaaannnn olsun teki . Şükürlər olsun ömür versin Allah anana. Amin . Ama saqkən rehmət qazanmaq daxa yaxşıdı

NoreN (11.07.2015/21:24)Delisen nöş pert olursanki ))) ama mən yaxşıki o mənada yazmamışam .yeni ümumi yazmışam . Amin inşəAllah
Inan ki vallah ele pert oldum ele utandim :( man indi oxudum bu ' Rahmat deyiblar ' .. Lakin eyib etmaz bilmadan olub .. Cox saq ol Allah her bir valideyne can saqliqu va rahmata gedenlerin yerin cenn

DİN@R@***@@@ (11.07.2015/21:27)Allah razi olsun cox saq ol yenede .. Amin ..
Delisen nöş pert olursanki ))) ama mən yaxşıki o mənada yazmamışam .yeni ümumi yazmışam . Amin inşəAllah

Nemetov (12.07.2015/21:51)Çox tesirlidi(((((
DİN@R@***@@@, Cavab verin mənə niyə susmusuz ?Anam niyə yatıb bu qədər uzun?Bu vaxtlar o mənə yemək verərdi .Astaca deyərdi ye mənim quzum .Cavab verin mənə niyə susmusuz?Atamda bir dəfə yatıb durmad
NoreN (11.07.2015/21:06)....onda Allah can sagligi versin
..... AYDAA ( siz sehv anlamisiz .. Menim Anam sagdi.. O Sheri bir usaq yollamisdi Mende bura kopy etdim .. Bele menim valideyinim ( ana ) sagdir.. REHMETE GETMEYIB....Yanu bele diqqat ucun coox saq o