Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
NoreN (11.07.2015/21:06)Caaaaannnn olsun teki . Şükürlər olsun ömür versin Allah anana. Amin . Ama saqkən rehmət qazanmaq daxa yaxşıdı
..... AYDAA ( siz sehv anlamisiz .. Menim Anam sagdi.. O Sheri bir usaq yollamisdi Mende bura kopy etdim .. Bele menim valideyinim ( ana ) sagdir.. REHMETE GETMEYIB....Yanu bele diqqat ucun coox saq o
DİN@R@***@@@ (11.07.2015/21:22)Inan ki vallah ele pert oldum ele utandim :( man indi oxudum bu ' Rahmat deyiblar ' .. Lakin eyib etmaz bilmadan olub ..
Caaaaannnn olsun teki . Şükürlər olsun ömür versin Allah anana. Amin . Ama saqkən rehmət qazanmaq daxa yaxşıdı
Cox saq ol Allah her bir valideyne can saqliqu va rahmata gedenlerin yerin cennat etsun .. Amin ..!!
Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!! |
NoreN (11.07.2015/21:24)Delisen nöş pert olursanki ))) ama mən yaxşıki o mənada yazmamışam .yeni ümumi yazmışam . Amin inşəAllah
Inan ki vallah ele pert oldum ele utandim :( man indi oxudum bu ' Rahmat deyiblar ' .. Lakin eyib etmaz bilmadan olub .. Cox saq ol Allah her bir valideyne can saqliqu va rahmata gedenlerin yerin cenn
DİN@R@***@@@ (11.07.2015/21:27)Allah razi olsun cox saq ol yenede .. Amin ..
Delisen nöş pert olursanki ))) ama mən yaxşıki o mənada yazmamışam .yeni ümumi yazmışam . Amin inşəAllah
Anam niyə yatıb bu qədər uzun?
Bu vaxtlar o mənə yemək verərdi .
Astaca deyərdi ye mənim quzum .
Cavab verin mənə niyə susmusuz?
Atamda bir dəfə yatıb durmadı.
Mənimçün necə xoş xəyal qurardı.
Xəyalın həyatda niyə qurmadı ?
Cavab verin mənə niyə susmusuz?
Əlim kəsiləndə o bağlamışdı.
Bağlayıb əlimi öpüb gözümdən.
Niyə yavaş yavaş o ağlamışdı ?
Cavab verin mənə niyə susmusuz ?
Al qan içindəyəm o niyə yatıb ?
Bəlkədə yuxusu şirindi onun .
Bəlkədə yuxuda murada çatıb .
Cavab verin mənə niyə susmusuz ?
Niyə ağlayırsız gözləriz dolub ?
Anam durar mənim indi soruşar.
Oğlumu kim üzüb sizə nə olub ?
Necə şirin şirin yatmısan ana.
Kaş ki , məndə sən tək yata biləydim.
Yuxuda səninlə Cənnətə gedib.
Atamın yanına çata biləydim .
M: Pərvin Cəfərzadə.
Nemetov (12.07.2015/21:51)Çox tesirlidi(((((
DİN@R@***@@@, Cavab verin mənə niyə susmusuz ?Anam niyə yatıb bu qədər uzun?Bu vaxtlar o mənə yemək verərdi .Astaca deyərdi ye mənim quzum .Cavab verin mənə niyə susmusuz?Atamda bir dəfə yatıb durmad
NoreN (11.07.2015/21:06)....onda Allah can sagligi versin
..... AYDAA ( siz sehv anlamisiz .. Menim Anam sagdi.. O Sheri bir usaq yollamisdi Mende bura kopy etdim .. Bele menim valideyinim ( ana ) sagdir.. REHMETE GETMEYIB....Yanu bele diqqat ucun coox saq o
....diri olduqca libasim budur, ölsem kefenim
Iki yolarasi yoruluram men
Sene guvenende bilmezdim axi
Denizde ilana sariliram men....
<< 1 ... 64 65 [66] 67 68 ... 94 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (16)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1024 / 587

Не БуДиТе Во МнЕ ДьЯВоЛа! ВеДь Он ЖеСтОкО оТоМсТиТ за ОбИжЕнНоГо Во МнЕ АнГеЛа!!!