💎 Saytın ən varlısı ol: Knight - 27 manat

*__BonitA__* (29.07.2015/20:06)Beyaq O qiza Yazmaq Istirdim Men Gedirem Canim.aza Elim Deyib Sehv Duwub Birine gedib.
Eladi.sagolsunlar))
Deyirem Ala Sehv yazmiwam Sayt adidi deyir Yoxeee Sen Mene Ne Yazdin?
_K_O_T_İ_K_ (29.07.2015/20:11)Kime yazmisanki?)))kimi ban elediler?
Beyaq O qiza Yazmaq Istirdim Men Gedirem Canim.aza Elim Deyib Sehv Duwub Birine gedib.O Ankete Baxanlardan Yazirdim Sehven Deyib Bawqa Birine Yazmiwam Xiyar Direwib ki Canimaz kime Dirsen SenD

*__BonitA__* (29.07.2015/20:13)Senli Geceler Nikine Yazmaq Istirdim Ki,Gedirem Canim aza O Ankete Baxanlardan Sms Yazirdim Ki Sehifeye Girmiyim Elim Deyib Onun Nikine Oxwuyan Bir Nike Gedib.
Kime yazmisanki?)))kimi ban elediler?

*__BonitA__* (29.07.2015/20:13)Ozde Ged O Adminivize De Uje Ban Yox silsin Pryamoy nikimi Ban Nedi
Kime yazmisanki?)))kimi ban elediler?
_K_O_T_İ_K_ (29.07.2015/20:17)Senli gecelerin anketine ne vaxt baxmisan axrinci defe??))didimde onun axri pis olacaq gor anketini neynibler)))
Senli Geceler Nikine Yazmaq Istirdim Ki,Gedirem Canim aza O Ankete Baxanlardan Sms Yazirdim Ki Sehifeye Girmiyim Elim Deyib Onun Nikine Oxwuyan Bir Nike Gedib.Meni Ban Wlediler

*__BonitA__* (29.07.2015/20:18)Manapolya Yaradmisizda Orda Guya Yaxwi Zor Hereket elirsiz.
Senli gecelerin anketine ne vaxt baxmisan axrinci defe??))didimde onun axri pis olacaq gor anketini neynibler)))
_K_O_T_İ_K_ (29.07.2015/20:21)Ozu vadar etdi gulmek gulmekle amma uje pis sozlere kecdi .ozde sen diyen adamdi o million faiz bilirem
Manapolya Yaradmisizda Orda Guya Yaxwi Zor Hereket elirsiz.

*__BonitA__* (29.07.2015/20:23)Men Adam Zad Dememiwem.
Ozu vadar etdi gulmek gulmekle amma uje pis sozlere kecdi .ozde sen diyen adamdi o million faiz bilirem
Kefinize Sogan Dograyaq Indi Biz Sizin?