Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
YoU arE sOmEoNE iN tHe wOrLd ,bUT fOr sOMeoNE yoU arE thE wOrLd.! |

***__SUS__*** (09.03.2019/16:11)Bawladida yene ozunen amerika kewf elemeye
Mənim sinif yoldaşım var idi, savadlı qız idi. Yaxşı ballada qəbul oldu Bdu. Mən həmişə deyərdim savadla təhsil eyni şey deyil. Savadsız insan cahildi. Bu deyərdi ki, yox. Düz demirsən. Eyni şeydi ins
Yalan dersen )ehtiras@sevgi (09.03.2019/16:15)
Bawladida yene ozunen amerika kewf elemeyeYalan dersen )
gör necə paxıllıq tutub***__SUS__*** (09.03.2019/16:11)Sen bu poxun bilenisende.
Mənim sinif yoldaşım var idi, savadlı qız idi. Yaxşı ballada qəbul oldu Bdu. Mən həmişə deyərdim savadla təhsil eyni şey deyil. Savadsız insan cahildi. Bu deyərdi ki, yox. Düz demirsən. Eyni şeydi ins
. . . |
***__SUS__*** (09.03.2019/16:11)Vat dədə.. Niyə ölmürsən sən ay savadsız eşşək.. Savadı olmayan insan necə təhsil ala bilər a mal qoyun) Tüpürüm sənin o mundar sifətinə də savad anlayışına da.. )
Sən heç "savad" sözünün hərfi mənasını bilmirsən, gəlib burda osmanlıq edirsən.. )
. . . |
_K_O_T_İ_K_ (09.03.2019/17:36))))
Sen bu poxun bilenisende.
__DeserT_RoSe__ (09.03.2019/18:52)Niyə yanıb tökülürsən? Niyə od tutmusan? Niyə için-için göynəyirsən? Olmuya qısqanırsan? Qəhbələr məncə qısqanc olmalıdı) qəhbə bir kişinin deyil minin olur)
Vat dədə.. Niyə ölmürsən sən ay savadsız eşşək.. Savadı olmayan insan necə təhsil ala bilər a mal qoyun) Tüpürüm sənin o mundar sifətinə də savad anlayışına da.. )Sən heç "savad" sözünün hərfi mənasın
<< 1 ... 1378 1379 [1380] 1381 1382 ... 1706 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (292)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1049 / 1678

YoU arE sOmEoNE iN tHe wOrLd ,bUT fOr sOMeoNE yoU arE thE wOrLd.!