Saytın Ən varlısı ol : Gaudens - 25 manat
Sayta Daxil Olun!
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
goresen cennete dusecem ya cehenneme?

KoNCeNo (02.09.2015/02:44)Direwmisendee Voobwem.
Bu gun gunah ediremsesabah mutleq savab is gorurem)))))goresen cennete dusecem ya cehenneme?
Gunahi Edib Yetime Pul Verirsen?
Cenneti Almaq Istirsende Pulnan Axir.
+senol axot yoxuydu
-bize dexli yoxdu qaqas gondermeliydin)))
KoNCeNo (02.09.2015/02:44)Bidene Duam Oduki Cehennemede Duwsem Sennen Bir qazanda Qaynadmasinlar Meni
Bu gun gunah ediremsesabah mutleq savab is gorurem)))))goresen cennete dusecem ya cehenneme?
ceza12 (02.09.2015/02:47)))))
-qaqas sen eslinde cennete dusmeliydin sene votsapda gonderilen dini seyleri 10 nefere gondermediyive gore cehenneme gedirsen..+senol axot yoxuydu-bize dexli yoxdu qaqas gondermeliydin)))
,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!! |
_K_O_T_İ_K_ (02.09.2015/02:46)Seninki sohbet deyile eger o an onun ehtiyaci varsa ve mwn.ona yardim edib sevindiriremse onun sevinci duasi besdi wert pulda deyil basqa bir yardim olsun
Direwmisendee Voobwem.Gunahi Edib Yetime Pul Verirsen?Cenneti Almaq Istirsende Pulnan Axir.
_K_O_T_İ_K_ (02.09.2015/02:47)Kul agliva meni qir qazanina atacaqlar cixaracaqlar ki,kimdi deyecekler ilos deyecek yene atin
Bidene Duam Oduki Cehennemede Duwsem Sennen Bir qazanda Qaynadmasinlar Meni

KoNCeNo (02.09.2015/02:49)Onun Ona Dexli Yoxdu.
Seninki sohbet deyile eger o an onun ehtiyaci varsa ve mwn.ona yardim edib sevindiriremse onun sevinci duasi besdi wert pulda deyil basqa bir yardim olsun
Gunahlaeiva Gore Meledeceyler Seni.
<< 1 ... 182 183 [184] 185 186 ... 1706 >>
Mövzunu yükletopikdeki fayllar (292)
Yeniler yuxarıOnlayn Tanışlıq: 1121 / 324

,,YaLanLarini gorub uzagLasdigim insanLarin coxundan eyni seyi esidirem,,-DEYiSMiSEN!!!